Teamtraining Aard van het Beestje

Communiceren is één van de fundamenten van ondernemen en samenwerken. Kun je dat leren? Ja! En kan dat ook op een andere, inspirerende en leuke manier? Jazeker. Met “de Aard van het Beestje” heeft Fitt-Outdoor een communicatiemodel in handen dat jouw team op een andere manier leert kijken naar communiceren en samenwerken.

Tijdens deze outdoordag draait het om het ontdekken, ervaren, begrijpen en kleuren van jezelf, je collega’s en de mensen met wie je samenwerkt. Wat is nou de aard van ieders beestje?

Outdoor in combinatie met teambuilding werkt!

Het werkt echt: trainen in de buitenlucht. Outdoor werkvormen leggen communicatiestijlen feilloos bloot. Ervaringsleren en praktijk staan op de voorgrond. Uiteraard ondersteund door een beeldend communicatiemodel. Ook voor uw trainingsdoel zijn de juiste buitensport werkvormen te vinden.

Een outdoordag met een thema speciaal op uw organisatie afgestemd. Leer jezelf, je collega’s en de mensen met wie je samenwerkt ontdekken, ervaren en begrijpen!

Elementen in de teamtraining met outdoor coach

Invulling afgestemd op het doel van de training

teamtraining-fitt-outdoor

Werkvorm Aard van het Beestje

Van start met de basistheorie over de basiselementen van samenwerken. Van samen werken naar samenwerken… Is er vertrouwen in elkaar? Kun je ieders capaciteiten en eigenschappen goed benutten? Is er een prettige manier van communiceren? Dit samen moet leiden tot het gewenste eindresultaat.

teamtraining-masterplan-xl

Flintstone masterplan XL

Het Flintstone Masterplan XL vormt de rode draad door deze teamdag. Startend met het maken van een plan, het tot uitvoer brengen van dit plan en samen toewerken naar het einddoel; de Flintstone rally, veiling en afsluiting met de tour d’elegance. Planmatig werken, het vieren van successen en omgaan met tegenslagen. 

outdoor-teamtraining-teambuilding

Werkvormen vertrouwen

Bij iedere teambuilding werkvorm staat een element van samenwerking centraal. Vertrouwen in elkaar draagt bij aan het welslagen van het gezamenlijke project. Dit staat centraal bij werkvormen als steps of trust, trustfall en oneindige ladder, welke inclusief reflectie en terugkoppeling worden uitgevoerd.

teamtraining-teambuilding-magic-square

Werkvormen communicatie

Bij iedere teambuilding werkvorm staat een element van samenwerking centraal. Naast vertrouwen is communicatie van essentieel belang in de samenwerking. Communicatie en communicatiemethoden staan centraal bij de werkvormen helium stick, magic square en focus ring. Hoor jij wat jouw collega jou écht wil zeggen?

outdoor-teamtraining-aard-beestje

Coaching & reflectie

Gedurende de dag of het dagdeel is er zowel een instructeur als outdoor coach aanwezig. Zij zullen de begeleiding van de spelmomenten en werkvormen op zich nemen, maar ook de reflectie en coaching vormgeven. Samen leermomenten oppikken en doelen stellen voor het team, ook voor ná deze teamdag!

teamtraining-teambuilding-doelen

Doelstelling op maat

De teamtraining zal op maat ingestoken worden. Vaak ligt een wisseling in teams of bijvoorbeeld een stroeve samenwerking ten grondslag aan het idee om deze teamtraining in te zetten. Een constructieve manier om de teamrollen en communicatie binnen het team écht bloot te leggen. Welk doel zou jij op willen pakken met je team? 

Prijzen Aard van het beestje

De teamtraining Aard van het Beestje kan ingericht worden als volledige dag of dagdeel. De prijs is op aanvraag en is afhankelijk van de groepsgrootte, wensen en invulling van de training. 

Anderen bekeken ook

water-activiteiten-vlot

Vlot bouwen en varen

  • Bouw je eigen vlot!
  • Helder en schoon zwemwater
  • Teambuilding op het water

v.a. 17,50

outdoor-cooking-bedrijfsuitje

Outdoor Cooking

  • Back-to-basic
  • Creëer je eigen vuren
  • Culinair teamwork!

v.a. 45,00

beach-games-reuze-bal

Beach games

  • Leef je uit met je voeten in het zand
  • Voor een sportief bedrijfsuitje
  • Teambuilding op het strand

v.a. 29,50