Team Spirit

Een gave schoolreis organiseren voor de klas, bovenbouw, alle brugklassen of studiegroep? Met het speciale scholenprogramma ‘Team Spirit’ zit je altijd goed! Maak een keuze uit twee, drie of vier activiteiten en kom een topdag beleven op bos & strandlocatie de IJzeren Man in Vught. Geschikt voor zowel de oudste leerlingen van de basisschool, leerlingen van het voortgezet onderwijs, als voor studenten in het vervolgonderwijs!

Kies voor teambuilding, survival en/of fun activiteiten

Stel een gaaf schooluitje samen en kies welke 2, 3 of 4 activiteiten je de leerlingen of studenten wil laten beleven! Ga je voor de echte teambuilding activiteiten? Voor de survival activiteiten? Of voor een hoog fun-gehalte? Vragen over de activiteiten of wil je persoonlijk advies? Bel gerust, we helpen je graag!

De leukste activiteiten voor een gaaf schoolreisje

Stel zelf het programma samen en ga voor 2, 3 of 4 van onderstaande activiteiten.

schooluitje-drakenboot-varen

Drakenboot varen

Werk als team samen in de drakenboot, zoek het ritme van de trommelaar en peddel gelijktijdig… Welk team vindt het juiste ritme en is het snelst?

Vlot-introductie-activiteiten

Vlot bouwen en varen

Met tonnen, palen en touw wordt een stevig vlot gebouwd, waarmee het team het water zal bedwingen. Probeer je voeten droog te houden!

stormbaan-introductie-activiteiten

Meerkamp

Een spannende race… met onderdelen als de survivalbaan, skippyslang, ski-lopen, touwtrekken, funslang, tangramspel, zaklopen, klomplopen en paalgraven barst een ware strijd los.

muur-teambuilding-parcours-school

Teambuilding parcours

Het teambuilding parcours bestaat uit diverse activiteiten, zoals het balansspel, de balk, de muur, het spinnenweb en het klimnet. Samenwerken, uitdaging en communicatie staan centraal!

bamboe-bouwen-schooluitje

Bamboe bouwen

Met behulp van bamboestokken bouw je met je team een zo hoog mogelijke constructie. Wie bouwt de Eiffeltoren of de Golden Gate Bridge na?

mountainbike-tocht-scholen

Mountainbike tocht

Na uitgebreide uitleg gaan de leerlingen een mooie ronde mountainbiken. De verschillende ondergronden en heuveltjes zorgen voor uitdaging en vermaak!

frisbeegolf-activiteit-school

Frisbeegolf

Het doel van frisbeegolf is om de frisbee in zo min mogelijk worpen in het target te krijgen. Elke hole heeft zo zijn obstakels… Krijg jij de swing te pakken?

school-activiteiten-boogschieten

Handboogschieten

Leer met je klasgenoten hoe je met professionele pijl en boog moet schieten. Krijg jij de juiste houding te pakken? Weet jij veel punten te schieten voor jouw klas?

Prijzen Team Spirit

2 activiteiten  |  vanaf 15,00 p.p.
3 activiteiten  |  vanaf 20,50 p.p.
4 activiteiten  |  vanaf 26,00 p.p.
 
Prijzen in € en excl. 9% BTW. 

Vanaf prijzen

Genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen bij het Team Spirit programma en zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en de gekozen activiteiten.
 

Anderen bekeken ook

Wandelende A - Lopende A

Survival Team Spirit

  • Survival & teambuilding
  • Kies zelf de activiteiten
  • Voor een stoere sportdag

v.a. 15,00

vlot-bouwen-sportdag

Vlot bouwen en varen

  • Volg het ritme van de trommelaar
  • Actieve teamtraining op het water
  • Krijgen jullie de slag te pakken?

v.a. 13,50

school-drakenboot-varen

Team Spirit

  • Kennismaking & teambuilding
  • Kies zelf de activiteiten
  • Voor een stoer schooluitje

v.a. 15,00