FITT-OUTDOOR | Teambuilding & groepsuitjes

Huur spellen en organiseer het zelf!

Het kan zomaar zijn dat jij degene bent die de sportdag mag organiseren. Docenten en ouders, iedereen wil wel komen helpen, maar waar haal je de materialen vandaan om er een geweldige middag van te maken? Goed nieuws; naast volledig verzorgde activiteiten kun je namelijk ook spellen bij ons huren. Zo maak je in een handomdraai van jouw open dag, sportdag of zeskamp een speciale gelegenheid.

Fiets- en mountainbikeverhuur

Ga je op kamp of een dagje weg met de klas en mis je nét een paar fietsen? Geen probleem! Wij hebben diverse fietsen te huur. Van een relaxte cruiserbike tot een sportieve mountainbike of ludieke bikestepper. Verplaatsen van A naar B was nog nooit zo leuk!

Laat de leerlingen kennis maken met andere sporten en ga met de klas mountainbiken in de omgeving. Een docent die de les kan verzorgen? Super! Nu de fietsen nog.. Onze goed onderhouden mountainbikes staan voor jullie klaar.

Luchtattracties, sport- en spelmaterialen

Het zelf organiseren van een sportdag is zo gepiept. Of de middag nu draait om lekker sportief bezig zijn, het verbeteren van de teambuilding of pure fun met Oud-Hollandse spelen. Neem een kijkje in onze volledige verhuurlijst, kies de leukste spellen en maak je activiteiten compleet. Doe eens gek en maak de middag extra bijzonder met een opblaasbaar springkussen of opblaasbare stormbaan.

  • Stel zelf je programma samen
  • Sportieve mountainbikes
  • De leukste luchtkussens