FITT-OUTDOOR | Teambuilding & groepsuitjes

Reviews

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hieronder een greep uit alle ontvangen reacties. Je eigen ervaring met ons delen? Graag! 

Mijn review

What FITT's you? programma op maat

“We hebben een topdag gehad. Kregen super enthousiaste reacties van onze collega’s. Bij deze dus complimenten voor de organisatie! Zowel de activiteiten als de BBQ waren gewoonweg geweldig.”

GGD Hart van Brabant
421 pers.

Game on! & barbecue

“Zowel de activiteiten als het eten waren helemaal prima in orde. Mooie locatie, goed verzorgde bbq, écht heel lekker, leuke activiteiten. Wij hadden een voortraject waarin door omstandigheden een aantal wijzigingen nodig bleken. Er werd vanuit de organisatie op een fijne manier meegedacht hierover, we ervoeren een flexibele instelling, daarmee waren we erg blij. Fijne organisatie, leuke dag, een aanrader!”

Vriendendag
17 pers.

Mountainbike tocht & vlot bouwen

“Wij hebben een te gekke dag gehad! Het hele programma van s ochtens fietsen, de voortreffelijke lunch en het middagprogramma waren als zeer leuk ervaren. Complimenten voor de twee begeleiders die opvielen door hun enthousiasme en kundigheid. Het meedenken in oplossingen en can do mentaliteit.”

Ministerie van Defensie
20 pers.

Expeditie Robinson

“We hebben een fijn bedrijfsuitje achter de rug, complimenten aan de jongeman van Fitt outdoor. Hij heeft ons goed begeleid en gezorgd dat iedereen een heel tof uitje gehad heeft. De activiteit overdag heeft voor ons team echt een positieve indruk achtergelaten.”

Regina Coeli
27 pers.

Fitt Fun Games

“Ik wil jullie even bedanken voor de fantastisch geregelde familie dag! Alles was tot in de puntjes verzorgd en de hele familie was enthousiast over de locatie, de spelletjes , het eten en de service. Zo erg zelfs dat waarschijnlijk volgend jaar een vervolg zal volgen!”

Familiedag
44 pers.

Fitt & Mix

“We hebben hele positieve reacties hebben gehad op ons teamuitje dat jullie georganiseerd hebben bij de IJzeren Man op 27 juni. Iedereen heeft het goed naar zijn zin gehad. Bedankt voor de goede organisatie en leuke begeleiding van de outdoor activiteiten.”

Wärtsilä
42 pers.

Mission Impossible

“De missie was geslaagd. Aanrader voor groepen!”

Vriendenuitje
16 pers.

Boogschieten & vlot bouwen

“Prima geregeld, goed en vriendelijk personeel en leuke activiteiten!”

T.O.M.
21 pers.

Olympic Summer Games

“Bedankt voor het organiseren van ons teamuitje. We hebben het superleuk gehad, een mooie locatie en goed weer. Volop genoten dus!”

Gemeente Tilburg
20 pers.

Hunger Games

“Het was een hele leuke middag. Lekker sportief programma met toffe activiteiten en enthousiaste begeleiders. Tot een volgende keer!”

Bedrijfsuitje
53 pers.

Expeditie Robinson

“Super leuk uitje! Expeditie Robinson is echt een aanrader, leuke kundige uitleg gehad bij de spel-elementen.
Voor een geslaagd uitje kies voor FITT OUTDOOR, ook de combi lunch en borrel bij Strandtent de IJzeren Man is een fijne aanvulling.”

PsyQ Den Bosch
16 pers.

De ideale kennismaking

“Tijdens deze werkweek leren de studenten elkaar en de docenten goed kennen. Individuele grenzen worden verlegd bij het abseilen en mountainbiken. De team spirit wordt uitgedaagd bij de verschillende samenwerkingsopdrachten. Pluspunten zijn de goede Nederlandstalige instructeurs en hun professionaliteit. Een goede start van ons schooljaar!”

Fontys Hogeschool
175 ll.

Competentietraining samenwerken

“Ik hoor van studenten (Toegepaste Biologie) terug dat ze de dag erg gezellig en leerzaam vonden. Ze hebben geleerd samen te werken, te communiceren en elkaar te vertrouwen. Daarin hebben ze natuurlijk nog veel te leren…, maar ze hebben wel door dat dit belangrijke onderdelen gaan zijn tijdens hun studie en verdere leven. Hartelijk dank!”

HAS Hogeschool
26 pers.

Handboog & kruisboog schieten

“Alles is prima verlopen, we zijn zeer tevreden. Namens ons allen bedankt en wie weet zien we elkaar nog een keer terug. We zullen jullie organisatie zeker bij anderen promoten / aanbevelen.”

VV De Jonge Spartaan
38 pers.

Expeditie Robinson

“Laatst een vrijgezellenuitje gehad met Fitt-Outdoor bij de Ijzeren Man, Expeditie Robinson. Leuke instructeur, leuke spellen, programma zat goed in elkaar. Daarna lekker gebbq’d. Goed geregeld!”

Vrijgezellenfeest
17 pers.

Flintstone Masterplan

“Loes & Gijs, BEDANKT voor een TOP middag, iedereen vond het super leuk!!!”

Familiedag
36 pers.

Outdoor Cooking

“Wij vonden de workshop outdoor cooking zeer geslaagd. Ondanks dat het weer niet meewerkte was het erg gezellig. Degene die iets minder culinair aangelegd zijn, konden zich uitleven op het hakken van hout en het aanmaken van het vuur. Degene die wel graag in de keuken staan konden zich bezighouden met het fileren van verse zalm, het bereiden van kippenpoten en het snijden van groenten. En dat alles onder het genot van een lekker koud pilsje of glaasje wijn.”

ABAB
35 pers.

Fitt & Mix Teambuilding

“De uitgekozen outdoor activiteiten waren inderdaad perfect voor het verbeteren van de saamhorigheid, respect en collegialiteit binnen onze teams. De opdrachten in het teambuilding parcours van Fitt-Outdoor maakten veel teamrollen inzichtelijk. Het bepalen van de te volgen strategie bij het bamboe bouwen vergde overleg en discussie. Tijdens de wedstrijd vlot- en drakenboot varen werd samen een teamprestatie neergezet. Het wij-gevoel is zeker versterkt. Hier wordt nog lang en enthousiast over nagepraat!”

Delta Lloyd
65 pers.

Uitstekend verzorgd!

“We hebben samen veel lol beleefd. Zelfs opa kon aan alle activiteiten deelnemen! We hebben genoten van de spetterende Beach Games!”

Familiedag
28 pers.

Expeditie Robinson

“Gisteren hebben wij een zeer geslaagde dag gehad bij de IJzeren Man. De proeven waren geweldig en Sietse heeft ons erg leuk begeleidt. Iedereen kijkt erg tevreden terug op deze dag.”

Brabantwater
35 pers.

Game on!

“Samenwerking en gezonde rivaliteit!…Heel leuk geweest”

Groepsuitje
19 pers.

Flintstone Masterplan

“Wat hebben we een top dag gehad. Ontzettend veel gelachen!!”

Familiedag
32 pers.

Fitt & Mix

“De reacties waren overduidelijk. Een hele leuke activiteit, voor alle leeftijden was er iets. een combinatie van luisteren, bijbuurten en actief bezig zijn. Heel leuk!!!! Mooi bedrijf met zeer veel mogelijkheden, een bedrijf om trots op te zijn!!”

Familiedag ZLTO de Leye
55 pers.

Beach Games

“Wij hebben met de assistentenvereniging van het Jeroen Bosch Ziekenhuis, met de door jullie georganiseerde beach games bij de IJzeren Man te Vught, veel plezier gehad. De dag was ons goed bevallen en helemaal wat de locatie betreft. Volgende keer denken wij wederom aan jullie en de IJzeren Man!”

Jeroen Bosch Ziekenhuis
46 pers.

Outdoor Cooking

“Gisteren hebben we onze teamdag gehad met Fitt Outdoor. Het was een super gezellige en geslaagde dag. Wat een enthousiast team hebben jullie. En alles was fantastisch geregeld! Complimenten!”

Teamdag
21 pers.

Uitje hockeyteam

“Lof alom. De meiden hebben een topmiddag gehad en spreken over het beste teamuitje ooit. Voor de begeleiders was het een zalig relaxte dag. Natuurlijk hadden we heel erg veel geluk met het weer, maar ook bij minder weer zou het zeker een geslaagde dag zijn geworden. Dank en complimenten!”

NHMC Nijmegen
18 pers.

Olympic Summer Games

“Was top georganiseerd! Bij de voorbereiding fijn contact gehad via de telefoon. Tijdens de activiteit was alles goed geregeld door de enthousiaste begeleider van de activiteiten & ook tijdens het eten was alles goed geregeld!!

RIBW Brabant
17 pers.

Expeditie Robinson

“Was echt een geweldige dag… met natuurlijk de grote dank aan de enthousiaste instructeurs!”

Groepsuitje
16 pers.

Jongens tegen de meisjes

“We hebben het superleuk gehad, een mooie locatie en goed weer. Volop genoten dus :)”

Compas
14 pers.

Team games fun

“We hebben een erg geslaagd uitje gehad. Vooral Jenga was een voltreffer en zorgde voor een gezellige en spannende middag.”

Essent
38 pers.