FITT-OUTDOOR | Teambuilding & groepsuitjes

Kwaliteit & veiligheid voorop!

Tüv-certificaat Vebon

Sinds 2009 heeft Fitt-Outdoor het Tüv-certificaat voor de Vebon veiligheidsnorm. De VeBON (Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland) is dé brancheorganisatie voor buitensportondernemers. Dit betekent dat alle instructeurs zijn opgeleid volgens actuele veiligheidsnormen, dat er gewerkt wordt met gekeurd en goed onderhouden materiaal en dat Fitt-Outdoor uitstekend verzekerd is.

Doelstelling Vebon

Naast belangenvertegenwoordiger voor de branche, heeft de VeBON onder andere het doel om een bijdrage te leveren aan verhoging van de kwaliteit en veiligheid van de buitensport. Aangesloten bedrijven zijn verplicht om te werken volgens vastgestelde afspraken en richtlijnen welke regelmatig worden gecheckt door onafhankelijke personen en instanties. VeBON bedrijven hebben klantvriendelijkheid en service hoog in hun vaandel staan. Zo ook Fitt-Outdoor! Onze medewerkers doen er alles aan om onze sportieve arrangementen optimaal te laten verlopen. Als klant zit je dus goed bij een VeBON bedrijf!

Recron

Fitt-Outdoor is aangesloten bij de Recron (de Vereniging van Recreatieondernemers Nederland). Recron streeft naar een optimaal ondernemersklimaat in de recreatiebranche en behartigt de collectieve en individuele belangen van de leden.

  • Gecertificeerd sinds 2009!
  • Professionele instructeurs
  • Goed onderhouden materiaal