FITT-OUTDOOR | Teambuilding & groepsuitjes

Fitt outdoor

Wie is Fitt-Outdoor?

Fitt-Outdoor is een Brabants buitensportbedrijf dat sinds 2001 gespecialiseerd is in het organiseren van evenementen voor particulieren, maar ook voor bedrijven en scholen van ieder formaat.

Waar staat ‘FITT’ voor?

From Individual TTeam, verwoordt het uitgangspunt bij de actieve, zowel als recreatieve buitenactiviteiten. Het doel van onze bedrijfsarrangementen is de zorg uit handen nemen, zowel als het realiseren van een optimale beleving. Samenwerking is belangrijk. Met collega’s, op school, of op de sportclub. FITT-Outdoor neemt je mee naar buiten en biedt iedereen een passende beleving.

  • FITT | From Individual To Team
  • Gecertificeerd
  • Teambuilding & groepsuitjes

Fitt-Outdoor in het kort

Doel

Het doel van onze arrangementen is dat deelnemers samen actief en sportief bezig zijn in de buitenlucht, gezamenlijk prestaties leveren en onderling uitdagingen aangaan om de “team spirit” van de klas of groep te stimuleren.

Begeleiding

Tijdens jullie evenement is de begeleiding in veilige handen van een ervaren en hardwerkend instructeursteam en een zeer ervaren hoofdinstructeur als aanspreekpunt voor de groep. Zij zijn er voor om jullie dag een succes te maken!

Breed activiteitenaanbod

Wij bieden je de keuze uit tal van groepsactiviteiten die variëren in duur, intensiviteit, sportiviteit en vrijblijvendheid voor de groep. Bekijk de programma’s op de website of neem contact met ons op en wij helpen je verder!

Waar worden de activiteiten georganiseerd?

De locaties waar de activiteiten plaatsvinden zijn zo gekozen dat de sfeer, faciliteiten, outdoor activiteiten en horeca aansluiten op elkaar en gecombineerd kunnen worden met een vergadering of training.