Olympic Summer Games

In welke sporten blink jij uit?

Naar de Olympische spelen zonder sportief talent?! Zelf met je vrienden de Olympische zomerspelen beleven? Dat kan! Bij de Olympic summer games kiezen jullie zelf welke Olympische talenten jullie gaan beproeven. Welk team gaat voor goud en neemt de meeste medailles mee naar huis?

Het programma kan plaatsvinden op de mooie strandlocatie bij de IJzeren Man in Vught, maar kunnen we ook op andere een locatie voor je organiseren. 

Olympic Summer of Winter Games?

Het Olympic Summer Games programma bestaat uit zomerse spellen, maar ook aan de winterspelen is gedacht. Kijk hiervoor ook eens bij de Olympic Winter Games

Activiteiten Olympic Summer Games

Deze spelen ga je beleven

biatlon-olympic-summergames

Olympische zomer biatlon

Een mooie uitdaging met deze zomerse biatlon. Krijgen jullie jezelf vooruit op 3 ski’s tegelijkertijd? En werpen jullie de frisbees door de Olympische ringen? 

groepsuitje-olympic-games

Olympisch schieten

Wie van jouw vrienden gaat bij het kruisboog schieten zeker scoren? Een vaste hand, een goede focus en schieten op het juiste moment… Go for it!

Olympisch-vuur-maken

Olympische vlam

De Olympische vlam kan natuurlijk niet ontbreken. Krijgen jullie het vuur gemaakt en het touwtje doorgebrand? Transporteer snel jullie vlam om het Olympisch vuur te ontsteken!

opblaasbare-table-soccer

Table soccer

Gegarandeerd scoren met het levensgrote tafelvoetbalspel! Lukt het jouw team om de meeste punten te behalen? Test het tijdens een potje table soccer en haal de voetballer in je naar boven.. 

Summer games 

Maak je programma compleet met twee summer games naar keuze!

bounce-volleybal-olympisch

Bounce volleybal

Een nieuwe variant van beach volleybal op de Olympische spelen! Bounce volley… Krijgen jullie de bal gespeeld met de bounce bal in je handen? Bounce it!

tjoekbal-olympic-games

Tjoekbal

Mix strand, handbal en scoren op tjoeks met elkaar en je krijgt tjoekbal… Een fanatieke strijd barst zeker los! Weten jullie te scoren met de bal op de tjoek?

olympische-vijfkamp-funslang

Vijfkamp

De race barst los! Welk team gaat voor goud en vliegt het snelst door de estafette met vliegend tapijt, oneindige ladder, zaklopen, funslang en wiskundige zeshoek?

olympic-games-wereldbal

Wereldbal

Een wereldse Olympic game… Durf jij het aan om op de twee meter hoge wereldbal te beklimmen? Houd samen met je vrienden de balans en rol soepel door het parcours.

Prijzen Olympic summer games

V.a. 25 deelnemers  |  33,50 p.p.
V.a. 15 deelnemers  |  37,50 p.p.
t/m 15 deelnemers  |  562,50
 
Prijzen in € en excl. 9% BTW

Anderen bekeken ook

expeditie-robinson-vrijgezellenfeest

Expeditie Robinson

  • Beleef Expeditie Robinson!
  • Doorstaan jullie alle proeven?
  • Spannende en fanatieke strijd!

v.a. 33,50

beach-games-reuze-bal

Beach games

  • Leef je uit op het strand
  • Voor een sportief groepsuitje
  • Met de voetjes in het zand

v.a. 29,50

rush-hour-hunger-games

Hunger Games

  • Teamstrijd, tactiek & fun
  • Mix van actie & mind games!
  • Ready for The Hunger Games?

v.a. 33,50