Huur spellen en organiseer het zelf

Heb je eigenlijk alleen materialen nodig voor bijvoorbeeld je eigen zeskamp en ben je op zoek naar losse teambuilding spellen in plaats van een volledig verzorgde activiteit? Ook voor het huren van spelmateriaal voor jouw eigen evenement in Noord-Brabant en omgeving ben je bij ons aan het juiste adres. Naast de vele mogelijkheden in volledig verzorgde activiteiten, beschikken wij namelijk over een uitgebreid assortiment aan sport- en spelmaterialen, luchtattracties en fietsverhuur.

Fietsverhuur

Zo is Fitt-Outdoor specialist in mountainbiken en fietsen rondom en in Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen, maar bezorgen wij de fietsen ook graag op een andere locatie naar wens. Van het huren van perfect onderhouden mountainbikes of het huren van een comfortabele cruiserbike tot een leuke rit op één of meer van onze ludieke fietsen

Luchtattracties, sport- en spelmaterialen

Op zoek naar iets extra’s voor bij jouw evenement of de feestavond compleet maken? Huur dan een opblaasbare attractie als een springkussen, spelkussen of stormbaan en maak je dag extra leuk! Of mag jij de zeskamp of sportdag organiseren en wil je er iets speciaals van maken? Kijk dan eens naar de vele zeskamp en teambuilding spellen. Daar zit vast iets voor jullie bij!

  • Fiets- & mountainbikeverhuur
  • Luchtkussens & sportmaterialen
  • Oud-Hollandse spelen
  • Bezorgen mogelijk!