FITT-OUTDOOR | Teambuilding & groepsuitjes

Veelgestelde vragen (FAQ)

Heb je nog een vraag? Misschien vind je het antwoord op je vraag wel hieronder. Wij hebben namelijk de meest gestelde vragen al voor je op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je verder.

Beleid i.v.m. het Corona-virus

Kan ik gewoon activiteiten reserveren?

Jazeker! Wij mogen weer activiteiten verzorgen. Het is zelfs zo dat tijdens de activiteiten geen 1,5 meter afstand gehouden hoeft te worden. Wil je dit liever wel? Geef het door tijdens het reserveren, dan passen we indien nodig het programma aan. Neem vrijblijvend contact op, dan helpen we je graag verder.

Kan ik het beste even wachten met het opvragen van een offerte?

Vanaf 1 juni mogen wij weer volop activiteiten verzorgen en verwachten dan ook een drukke periode. Nu alvast informeren of een offerte opvragen voor een datum later dit jaar is dan ook aan te raden. Mocht de noodverordening onverhoopt toch worden verlengd, of opnieuw van kracht zijn, dan zijn wij flexibel en kijken we graag mee naar een nieuwe datum. Verzetten of annuleren is dan kosteloos! Neem dus vooral contact op. Wij reserveren graag een plekje voor jullie!

Hoe zit het met mijn geboekte uitje later dit jaar?

Heb je een activiteit geboekt op een datum die buiten de noodverordening valt, maar wil je deze toch annuleren? Dan gelden onze reguliere annuleringsvoorwaarden. Wij kunnen en mogen de activiteiten dan namelijk gewoon door laten gaan. We begrijpen wel dat het onzekere tijden zijn, dus wij denken graag met je mee in het verzetten naar een nieuwe datum in 2020. Ook als deze buiten de noodverordening valt. Uiteraard gaat dit altijd in goed overleg.

Zijn jullie gewoon bereikbaar?

Jazeker! Wij zijn gewoon telefonisch en per mail bereikbaar. Heb je vragen, wil je een offerte opvragen of een reservering plaatsen? Bel of mail gerust!

Reserveren & boeken

Moeten we vooraf reserveren?

Ja, de groepsuitjes dienen van tevoren gereserveerd te worden. Een last-minute aanvraag? Bel ons, dan kunnen we kijken wat we nog voor jullie kunnen betekenen!

Kan ik ook eerst een optie nemen?

Ja, dat kan zeker. We voorzien je graag van een vrijblijvende offerte, waarbij we de gekozen activiteit in optie zetten.

Is het nog mogelijk om mijn reservering te annuleren?

Bij annuleren volgen we de gebruikelijke richtlijnen van onze brancheorganisatie VeBON. Vanaf 2 maanden voor aanvang van het uitje worden annuleringskosten in rekening gebracht, die oplopen naarmate de datum van annuleren dichter bij de activiteitendatum ligt. Kan het uitje door omstandigheden niet doorgaan? Dan denken we graag mee om het uitje kosteloos te verzetten binnen een termijn van een half jaar.

De volledige voorwaarden lezen? Bekijk ze via de links hieronder.
Bekijk de algemene voorwaarden voor particulieren
Bekijk de algemene voorwaarden voor scholen & bedrijven

Tot wanneer kunnen we het aantal deelnemers nog wijzigen?

Bij het opstellen van de offerte, zullen we uitgaan van een schatting van het aantal deelnemers. Tot 2 weken voorafgaand aan de activiteitdatum kun je het aantal deelnemers kosteloos naar boven of beneden bijstellen tot uiterlijk het minimaal aantal deelnemers. Kom je onder het minimum aantal deelnemers, kan het zijn dat de prijs per persoon wijzigt.

Worden er groepen samengevoegd of zijn we alleen met onze groep?

We voegen geen groepen samen. De instructeur(s), die klaarstaan om een toffe activiteit voor jullie te verzorgen, zetten zich voor 100% in voor jullie groep.

Kunnen we bij de activiteiten ook een barbecue of andere horeca boeken?

Ja, dat is zeker mogelijk. Boek het uitje bij IJzeren Man Vught (IJM) en we kunnen jullie voorzien van talloze horecamogelijkheden. Van een drankje bij de activiteiten tot gezellig lunchen aan het strand en van een beach barbecue tot volledig verzorgde feestavond. Lees hier meer over de food & drinks bij IJM.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

Het totaalbedrag dient voor aanvang van de activiteit(en) op de rekening van Fitt-Outdoor bijgeschreven te zijn. Je ontvangt hiervoor ongeveer een week tot twee weken voor de activiteitendatum een factuur.

Kan ik de algemene voorwaarden ergens terugvinden?

Jazeker! Wij werken met de algemene voorwaarden vanuit de VeBON brancheorganisatie. Deze voorwaarden sturen we je graag toe of kun je bekijken door op één van de volgende links te klikken.

Bekijk de algemene voorwaarden voor particulieren
Bekijk de algemene voorwaarden voor scholen & bedrijven

Openingstijden

Wat zijn de openingstijden van Fitt-Outdoor?

Ons kantoor is bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 8:30 uur tot 17:00 uur. Alle teambuilding en groepsuitjes kunnen op reservering 365 dagen per jaar plaatsvinden.

Locaties, bereikbaarheid en parkeren

Op welke locatie vinden de groepsactiviteiten plaats?

De activiteiten van Fitt-Outdoor kunnen plaatsvinden bij:
– Bos- en strandlocatie de IJzeren Man | Boslaan 49 te Vught.
– Nationaal Park de Loonse en Drunense duinen.
– Op locatie | Dit kan een partnerlocatie van ons zijn, zoals Hotel Guldenberg te Helvoirt, Recreatiepark Duinhoeve te Udenhout, De Financiën te Loon op Zand of Herberg de Drie Linden te Drunen, maar ook een eigen terrein of locatie naar keuze, zoals een eigen bedrijventerrein, sportcomplex of horecalocatie. Bij een eigen locatie, horen wij graag waar we naartoe mogen komen.

Hoe zit het met bereikbaarheid van IJzeren Man Vught?

IJzeren Man Vught is centraal gelegen in Noord-Brabant. Er is voldoende parkeergelegenheid tot ruim 500 auto’s en gratis parkeren. Zeer goed bereikbaar vanuit: Tilburg (20 min.) | Den Bosch (12 min.) | Utrecht (45 min.) | Eindhoven (28 min.) | Breda (33 min.) | Roosendaal (46 min.) | Rotterdam (59 min.) | Turnhout (52 min.) | Arnhem (46 min.) | Nijmegen (37 min.). Bekijk hier je route.

Waar in de Loonse en Drunense duinen vinden de activiteiten plaats?

Mountainbiken kan starten vanaf diverse locaties rondom Nationaal Park de Loonse en Drunense duinen.

Op de dag van het groepsuitje

Er is slecht weer voorspeld! Wat doen we nu?

Fitt-Outdoor streeft ernaar alle uitjes door te laten gaan! Zolang de veiligheid van deelnemers niet in gevaar is, gaat het programma dan ook gewoon door. Bij regenachtig weer doen wij ons best om het programma zo goed mogelijk te laten verlopen en daar waar mogelijk aanpassingen te verrichten of een programma onderdeel in te wisselen voor een ander onderdeel (indien dat mogelijk is).
Wij adviseren altijd om ook zelf de weersverwachting in de gaten te houden en deelnemers voor te bereiden op eventuele mindere weersomstandigheden. Indien deelnemers geschikte kleding en bijvoorbeeld paraplu’s meenemen, zal dit de beleving zeker ten goede komen!

Ik heb een blessure. Kan ik wel meedoen?

Een blessure hoeft niet meteen te betekenen dat je niet mee kunt doen! Bij Fitt-Outdoor streven we altijd naar een zo goed mogelijke beleving voor alle deelnemers. Kun je niet rennen, maar wel coachen? Zorg dan dat je de beste teamcaptain van de dag wordt! Kun je geen kracht zetten, maar heb jij wel de brains? Zorg dat jij het denkwerk doet!

Is er een mogelijkheid tot omkleden en/of douchen?

Ja, indien jullie het uitje geboekt hebben bij IJzeren Man Vught, zijn er toiletten, douches en omkleedruimtes aanwezig om op te frissen. In de winter is het helaas niet mogelijk om gebruik te maken van de douches.
Tip: neem zwemkleding mee als je wil douchen, aangezien de douches geen afgesloten ruimtes zijn. De kleedruimtes zijn wel per persoon af te sluiten.

Na afloop van het uitje

Ik ben iets bij de IJzeren Man kwijtgeraakt. Hebben jullie het gevonden?

Misschien wel! Wij verzamelen alle gevonden voorwerpen bij de IJzeren Man. Mocht je dus iets zijn vergeten of verloren, neem dan contact op met de IJzeren Man of ga gezellig even langs en wie weet heb jij je spullen weer snel terug.

Ik zou graag op de hoogte blijven over nieuwe programma's. Kan dit?

Leuk om te horen dat je op de hoogte wilt blijven van de ontwikkelingen. Viermaal per jaar versturen wij een nieuwsbrief waarvoor je je gratis kunt aanmelden onderaan de pagina. Nóg beter op de hoogte blijven? Volg ons dan ook op Facebook of hou ons in de gaten via Instagram!

Spellen verhuur

Kunnen we ook spellen huren en zelf ons uitje organiseren?

Ja, dat kan zeker. Wij hebben volop fietsen, mountainbikes, springkussens, stormbanen, zeskamp spellen, oud-Hollandse spelletjes en sport- en spelmaterialen om zelf een leuke dag te organiseren. Klik hier voor alle verhuurmogelijkheden.