Wie is Fitt-Outdoor?

                             Henric Vermeer | Eigenaar 

Honderd procent ondernemer met een grote passie voor buitensport. Na een studie bedrijfskunde trok al snel het zelfstandig ondernemerschap. Henric houdt zich binnen Fitt-Outdoor & IJzeren Man Vught met name bezig met de dagelijkse leiding, supervisie over de materialen/terreinen en de ontwikkeling van nieuwe activiteiten en arrangementen. Henric is gastheer van het Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen en deelt zijn kennis graag met onze deelnemers. Besteedt zijn vrije tijd het liefst aan zijn gezin maar staat ook regelmatig op een besneeuwde bergtop in de Alpen. 
 

                             Annemieke Vermeer | Eigenaar 

Annemieke staat samen met Henric aan het hoofd van Fitt-Outdoor en IJzeren Man Vught. Studeerde personeelswetenschappen en besloot zich daarna volledig op Fitt-Outdoor te richten. Tekent voor de interne organisatie op kantoor en is met name actief in het coördineren en tot in de puntjes regelen van de personeelszaken. Daarnaast is Annemieke als coach en trainer betrokken bij diverse trainings- en selectietrajecten. Je ziet haar oprecht genieten van het inventief inzetten van outdoor-werkvormen in de meest uiteenlopende situaties. Geniet in haar vrije tijd enorm van het buitenleven samen met Henric en hun gezin.


                             Rianne Slabbers | Team manager

Dat de evenementen van Fitt-Outdoor nauwgezet worden voorbereid, daar zorgt Rianne voor. Haar opleiding aan de Fontys Sporthogeschool heeft haar niet alleen een flinke dosis sportieve kennis meegegeven, maar ook inzicht in de wensen van onze klanten. Rianne werkt graag op kantoor en stuurt zowel het salesteam als operationele team met passie aan, maar stiekem gaat ze het liefst met onze deelnemers de natuur in. Wees dus niet verbaasd als je tijdens uw uitje ineens een bekende limburgse tongval hoort...


                                                                              

                               Michelle Kox | Outdoor & OfficeSportief, enthousiast en instructeur pur sang. Dat is Michelle. Met Michelle op kantoor of voor de groep is het altijd een feestje! Als office medewerker zet ze zich in voor alle mogelijke projecten, van planning tot sales en stagebegeleiding tot personeelszaken… Een dagje klussen? Dat vindt Michelle heerlijk. Van alle markten thuis! Het mooiste van haar werk bij Fitt-Outdoor vindt zij echter nog steeds het verzorgen van topuitjes als instructeur. Dat doet ze dan ook met passie en enthousiasme! Een topper voor de groep, wat ze in de winter het liefst ook toepast in de sneeuw in Oostenrijk. Een spring in het veld, maar het liefst in de sneeuw ;)

 

                              Karlijn van de Ven | Marketing & Communicatie

Al tijdens haar masterstudie marketing management aan de Universiteit van Tilburg ondersteunde Karlijn Fitt-Outdoor. Inmiddels zet ze zich al weer enkele jaren fulltime in voor de marketing & communicatie en zorgt ze dat alle details online en offline tot in de puntjes kloppen. Hiernaast een fijne schakel in ondersteuning van het salesteam en het verzorgen van de leukste uitjes voor onze deelnemers. Altijd oplettend en fanatiek; eigenschappen die haar ook op de tennisbaan goed van pas komen...


                              Sven van der Linden | Outdoor & Office

Wanneer de puntjes op de I van Fitt gezet worden is Sven uw man! Niet alleen als instructeur tijdens uw activiteiten, maar ook achter de schermen en voor het terrein onderhoud. Sven komt uit de outdoorwereld en is zeer getalenteerd en gespecialiseerd als het gaat om jongeren met een rugzakje! Een activiteit boeken? Sven zorgt voor een perfecte dag!  


                              Sietse van Oorschot | Outdoor & Sales

Met passie werken is op zijn lijf geschreven! Of het nu is als (begeleidend) instructeur of het aansturen van collega’s in de werkplaats. Maar als charmeur introduceert hij fitt-outdoor ook met veel enthousiasme aan uw organisatie. De passie voor de outdoorwereld zit in zijn bloed, wanneer Sietse niet aan het werken is, staat hij graag op de piste of klimt hij naar zijn volgende uitdaging! Sietse voor de groep, staat garant voor een enthousiaste, energieke & sportieve dag!