Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Fitt-Outdoor is trotse eigenaar van het Gouden Green Key certificaat!

The Green Key is het internationale keurmerk voor bedrijven in de recreatiebranche, die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), met zorg voor milieu op het bedrijf en de natuur in de omgeving.

Het duurzaamheids keurmerk Green Key is een van de vijf programma’s van FEE, de Foundation for Environmental Education. Deze wereldwijde organisatie heeft als doelstelling de waardering en kennis van natuur en milieu zo breed mogelijk te bevorderen. De Green Key is er voor de toeristische accommodaties.

Er zijn verschillende sets van Green Key normen voor de diverse vormen van accommodaties. Fitt-Outdoor valt onder de bedrijfsgroep Buitensport. De Green Key wordt in Nederland uitgevoerd door de Stichting Keurmerk Milieu,Veiligheid en Kwaliteit (KMVK). 

                                                                               


MVO uitjes

Met uw bedrijf, vereniging of school een Maatschappelijk Verantwoord uitje beleven? Denk aan de volgende activiteiten:

Outdoor cooking
Outdoor koken met een professionele kok. Een buitenkeuken maken, diverse vuren maken en dan op avontuurlijke wijze koken. Een activiteit waarbij culinair en avontuurlijk samenzijn centraal staan. De natuurlijke omgeving op een sfeervolle boerderijlocatie maakt het compleet. 
Ga voor deze bijzondere beleving en verras jezelf!

ECO tour
Met de ludieke vervoersmiddelen cruiserbike, bikestepper, fiets en step verken je de omgeving.
Dit in een speciaal duurzaam thema, met leuke opdrachten voor onderweg! Een gevarieerde en laagdrempelige activiteit voor diverse leeftijden!
Afwisseling, fun en beleving in een groen tintje!