Vriendenuitje of vriendenweekend met Fitt-Outdoor

Voor het organiseren van een vriendenuitje, vriendinnen uitje of vriendenweekend ben je aan het juiste adres! Bij Fitt-Outdoor heb je de keuze uit verschillende arrangementen met groepsactiviteiten, die variëren in duur, intensiviteit, sportiviteit en vrijblijvendheid voor de groep. Kom voor je vriendenuitje naar één van onze locaties in Brabant. Zelf een locatie voor je vriendenweekend en activiteiten? Wij komen graag naar jullie locatie toe! Een gaaf vriendenweekend organiseren hoeft niet moeilijk te zijn ;)

« < 1 2 > »

 

Vriendenweekend organiseren
Ben jij dit keer aan de beurt om het vriendenweekend te organiseren? Een datum kunnen prikken met de hele groep? En een locatie kunnen regelen? En dan komt natuurlijk nog het vinden van de gaafste en origineelste vriendenweekend activiteiten binnen het budget! Daar helpen wij graag bij!

Vriendenuitje op maat
Iedere vriendengroep kent zijn eigen wensen en favoriete activiteiten. Fitt-Outdoor heeft een daarom een variërend aanbod in activiteiten en arrangementen. Wil je een hele dag weg? Of liever een korte groepsactiviteit en daarna gezellig borrelen en samenzijn? Wij denken graag mee over de mogelijkheden voor een geslaagd vriendenuitje op maat! 

Leuke groepsactiviteiten
De leukste groepsactiviteiten in Brabant en omgeving! Noord-Brabant kent diverse mooie locaties voor onze groepsactiviteiten. De gaafste vriendenuitjes kunnen wij verzorgen op Recreatiepark de IJzeren Man in Vught & in en om de Loonse en Drunense duinen. Heb je zelf een leuke locatie voor je vriendenuitje of vriendenweekend? Dan komen wij graag naar jullie toe!