Familiedag in de Loonse en Drunense duinen

Ben jij aan de beurt om een leuke familiedag te organiseren? Voor een familiefeest, familieweekend of familiedagen ben je aan het juiste adres! Geniet met de hele familie van een arrangement of activiteit vol van ontspanning en gezelligheid. Kom voor een familiedag in Brabant naar de prachtige Loonse en Drunense Duinen voor een tocht rondom de duinen of een activiteit in het duinzand. 


Een leuke familiedag organiseren?

We hebben al voor veel families gezellige, ontspannende, te gekke activiteiten mogen samenstellen voor een leuke familiedag. Wij denken dan ook graag mee wat geschikt zou zijn voor jouw familie. Met de familie een hele dag weg? Of 's middags een gezellige activiteit en dan gezellig samen eten? Volop mogelijkheden!

Familiedag met Loonse en Drunense duinen activiteiten

Noord-Brabant kent diverse mooie locaties om een familiedag te organiseren. De gaafste familie uitjes kunnen wij verzorgen in en om de Loonse en Drunense duinen. Voor de buitensport is het Nationaal park een ideaal gebied voorGPS wandelingen, mountainbiken over 25 km. officiële route en voor combinatietochten per step en fiets over de fietspaden rond het park. Verder biedt de enorm grote zandbak veel vertier met volleybal en andere laagdrempeligesport– en spelactiviteiten. De natuurlijke omgeving van het park zorgt direct voor een optimale beleving.