Outdoor teamtraining – Outdoor werkt echt…

Een teamtraining door Fitt-Outdoor werkt echt: trainen in de buitenlucht. Ervaringsleren en outdoor werkvormen leggen communicatiestijlen feilloos bloot. Ervaringsleren staat tijdens een outdoor training op de voorgrond. Uiteraard ondersteund door een beeldend communicatiemodel. Voor elk trainingsdoel zijn de juiste buitensport werkvormen te vinden. Interesse, maar niet precies de juiste teamtraining gevonden?  Wij maken graag een voorstel op maat!


Teamtraining

Een teamtraining met een thema speciaal op uw organisatie afgestemd. Leer uzelf, uw collega’s en de mensen met wie u samenwerkt ontdekken, ervaren en begrijpen! Effectieve en afwisselende werkvormen zorgen voor een prettige sfeer om te werken aan het teamgevoel en de samenwerking. Inspirerende teamtraining!

Outdoor training

Uw outdoor training kan plaatsvinden op diverse locaties in Brabant. Trainen in een inspirerende omgeving -  dat werkt! Denk bijvoorbeeld aan de prachtige locaties de IJzeren Man in Vught, Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen of een van onze partner locaties. Het is ook mogelijk om de outdoor training uit te voeren in de Belgische Ardennen of op een locatie naar wens.

Communicatie training

Communicatie is van groot belang in ieder team. Om het team te begeleiden zijn er diverse werkvormen, die passen bij de teamleider en het team. Ga met uw team op zoek naar de juiste communicatiestijlen en ga voor een gezamenlijk resultaat.

Effectief communiceren door ervaringsleren

Effectieve communicatie, sleutelwoorden binnen een goede samenwerking. Effectief communiceren is essentieel binnen een goed functionerend team. Werken aan effectief communiceren? Ervaringsleren biedt een unieke mogelijkheid. Ervaringsleren betekent dat je leert uit directe ervaringen die je op doet. Situaties die ontstaan tijdens onze teamtrainingen zijn vaak zeer herkenbaar voor situaties op de werkvloer. Hier wordt dan ook direct door de trainer op ingespeeld.