Bedrijfsuitje organiseren?

Wilt u een bedrijfsuitje organiseren?  Gezellig een dag met de collega's op stap. Lekker samen ontspannen en tegelijkertijd bijdragen aan de teambuilding.  Dan bent u bij Fitt-Outdoor aan het juiste adres! Fitt-Outdoor is een Brabants buitensportbedrijf dat sinds 2001 gespecialiseerd is in het organiseren van leuke teambuilding activiteiten en andere bedrijfsuitjes.  Wilt u een dagje puur genieten en ontspannen, actief de strijd aangaan met elkaar of een écht teambuilding arrangement? Samen zoeken we naar een geschikte combinatie van activiteiten voor een uniek bedrijfsuitje in Brabant en omgeving.

« < 1 2 > »

 

Bedrijfsuitje organiseren?

Wil u een bedrijfsuitje organiseren? Fitt-Outdoor helpt u graag bij het organiseren van uw bedrijfsuitje.  U kunt kiezen voor een bedrijfsuitje uit ons gevarieerde aanbod, maar we maken uw bedrijfsuitje graag op maat. Natuurlijk kunt u geheel vrijblijvend advies vragen bij Fitt-Outdoor.

Leuke teambuilding activiteiten

FITT in Fitt-outdoor staat voor: From Individual To Team. Onze teambuilding activiteiten staan garant voor een dag vol plezier, maar er kan ook gewerkt worden aan de door u gestelde teambuilding doelen. Bewust of onbewust werken aan doelen tijdens leuke teambuilding activiteiten. Effectieve teambuilding in een ontspannen sfeertje!

Bedrijfsuitje Brabant

Wij kunnen uw personeelsuitje op diverse mooie locaties in Brabant verzorgen. Ga voor een gave dag op de prachtige Bos en Strandlocatie IJzeren Man in Vught, met de voeten in het duinzand in Nationaal Park de Loonse en Drunense duinen, een arrangement op maat bij één van onze partnerlocaties of op een eigen locatie naar wens. Alle ingrediënten voor een uniek bedrijfsuitje in Brabant!