XL Games

XL-Games

Een combinatie van ludieke reuze spelen geschikt voor jong en oud! Een gezellige invulling tijdens een onvergetelijke familiedag, bedrijfsuitje of feestavond bij bijvoorbeeld Partycentrum Wijnand van Delft of Herberg de Drie Linden.

Ambiance
De locatie(s) beschikken over een warme en gezellige ruimte waar de groep voor, tijdens of na de activiteit kan vertoeven en kan genieten van een borrel of heerlijk diner.


Offerte aanvragen

XL Games
vanaf 1 uur

Elk team levert een gezamenlijke inspanning waarbij een onderlinge competitie de score bepaalt. XL-games die aan bod kunnen komen:

XL Tower – Welk team houdt de toren het langste in stand of laat hem juist omvallen? Een spannende strijd waarbij de toren bepaalt wie er wint.
XL Octopus – Het evenwichtsgevoel van de groep bepaalt hoe de stokken op elkaar liggen. Valt de stapel, dan gaan de punten naar de concurrent.
XL Lighthouse – De dobbelsteen geeft aan op welke etage het team een blok plaatst. Welk team weet het moeilijk te maken voor de tegenstander, maar kan zichzelf er doorheen slaan?
• XL Tree – Schijven schuiven op een tactische manier. Welk team raakt zijn schijven als eerste kwijt en blijft onder de rode knop?
XL Mikado – Welk team beschikt over de meeste kunst van het oprapen van stokken, zonder de andere stokken in beweging te brengen?
XL Wip-wap – Welk team plaatst zoveel mogelijk stokken op de wip-wap zonder dat deze vallen, maar het wel weer moeilijk maken voor de tegenstander?
XL Hangman – Hoe meer foute letters een team raadt, hoe meer er aan de galg hangt. Welk team raadt het woord voor de galg is opgebouwd? 

Tarieven XL-games

Duur:     Vanaf 1 uur  
Prijs: Vanaf € 5,50 p.p. excl. 6% BTW (€ 5,83 incl. BTW).