Winterse GPS-wandeling - IJzeren Man Vught

Winterse GPS-wandeling

Beleef na een warm ontvangst een interactieve GPS teambuilding tocht door de Vughtse Heide en omgeving! 

...met na de route lekker opwarmen met warme chocolademelk! 

Genieten in de frisse buitenlucht en daarna opwarmen in winterse sferen!

Offerte aanvragen

Winterse GPS-Wandeling - IJzeren Man & Vughtse Heide
De winterse GPS-wandeling vindt plaats vanuit de IJzeren Man Vught. Geniet van de prachtige natuur van de Vughtse Heide en omgeving in winterse sferen!

Warm ontvangst
Start met een warm ontvangst, bijvoorbeeld bij Boscafé Herberg de Drie Linden te Drunen. Heerlijk genieten van koffie/thee en gebak. Vervolgens maakt u kennis met de instructeur van Fitt-Outdoor die u verdere uitleg geeft over het programma en het GPS-systeem.

GPS-foto-puzzeltocht
Na de uitleg van het GPS-systeem gaat u al wandelend op pad in Nationaal Park de Loonse en Drunense duinen. Tijdens de tocht door het duinzand komt u bij verschillende waypoints (markeerpunten), waar u een letter moet achterhalen voor het te formuleren eindwoord. Op deze manier leren de deelnemers op een creatieve manier om te gaan met het GPS-oriëntatiesysteem.

CSI GPS-tocht
Nét even wat extra tijdens uw tocht door de Loonse en Drunense duinen? Kies dan voor de CSI GPS-tocht en ontrafel de crime scene. Ga met puzzel-opdrachten op zoek naar de moordenaar, het moordwapen en het motief. Welk team weet een zo creatief mogelijk crime-verhaal te vertellen?

Gezellig afsluiten
Wat is er fijner na een frisse neus dan een heerlijk warm drankje om op te warmen? Ga jij voor een heerlijke kop warme chocolademelk of lekker je handen warmen aan winterse thee?

Tarief Winterse GPS-wandeling

Duur:    2 uur
Prijs GPS wandeling:                          Vanaf € 12,00 p.p. excl. 6% BTW (€ 12,72 incl. BTW), exclusief horeca.
Prijs CSI GPS tocht:   Vanaf € 14,50 p.p. excl. 6% BTW (€ 15,37 incl. BTW), exclusief horeca.
Horeca:       Afhankelijk van uw wensen. Uw uitje bij de IJzeren Man? Ideaal te combineren met een lunch, diner of borrel bij het IJzeren Man Strandhuys!