Winterse GPS-wandeling - Loonse en Drunense duinen

Winterse GPS-wandeling

Beleef na een warm ontvangst de natuur in een interactieve tocht! Tijdens de winterse GPS-wandeling loop je een mooie route door Nationaal Park de Loonse en Drunense duinen en ga je onderweg op zoek naar antwoorden voor de foto puzzel opdrachten.

...met na de route een heerlijk kopje warme chocolademelk! 

Genieten in de frisse buitenlucht en daarna opwarmen in winterse sferen!
 

Offerte aanvragen

Winterse GPS-wandeling in de Loonse en Drunense duinen

Nationaal park de Loonse en Drunense duinen
De winterse GPS-wandeling vindt plaats in Nationaal park de Loonse en Drunense duinen. Geniet van de prachtige omgeving in winterse sferen!

Warm ontvangst
Start met een warm ontvangst, bijvoorbeeld bij Boscafé Herberg de Drie Linden te Drunen. Heerlijk genieten van koffie/thee en gebak. Vervolgens maakt u kennis met de instructeur van Fitt-Outdoor die u verdere uitleg geeft over het programma en het GPS-systeem.

GPS-foto-puzzeltocht
Na de uitleg van het GPS-systeem gaat u al wandelend op pad in Nationaal Park de Loonse en Drunense duinen. Tijdens de tocht door het duinzand komt u bij verschillende waypoints (markeerpunten), waar u een letter moet achterhalen voor het te formuleren eindwoord. Op deze manier leren de deelnemers op een creatieve manier om te gaan met het GPS-oriëntatiesysteem.

CSI GPS-tocht
Nét even wat extra tijdens uw tocht door de Loonse en Drunense duinen? Kies dan voor de CSI GPS-tocht en ontrafel de crime scene. Ga met puzzel-opdrachten op zoek naar de moordenaar, het moordwapen en het motief. Welk team weet een zo creatief mogelijk crime-verhaal te vertellen?

Gezellig afsluiten
Wat is er fijner na een frisse neus dan een heerlijk warm drankje om op te warmen? Ga jij voor een heerlijke kop warme chocolademelk of lekker je handen warmen aan winterse thee?

Tarief Winterse GPS-wandeling

Duur:    2,5 à 3 uur
Prijs GPS-wandeling:      vanaf € 12,00 p.p. excl. 6% BTW (€ 12,72 incl. BTW), excl. horeca. 
Prijs CSI gps tocht: vanaf € 14,50 p.p. excl. 6% BTW (€ 15,37 incl. BTW), excl. horeca
Horeca:      

Afhankelijk van uw wensen. Uw GPS-tocht starten bij Herberg de Drie Linden.
Leuk te combineren met: ontvangst met koffie, thee, gebak en een afsluitend drankje naar keuze.