King of the Snowcup!

King of the Snowcup!

Met winterse onderdelen, zoals 'bierpul curling' en 'Tiroler nagelen' wordt de winterse gezelligheid aangewakkerd. Welk team scoort de meeste winterse punten en wordt ‘King of the Snowcup’?

Een gezellig teamuitje in winterse sferen! Zowel indoor als outdoor mogelijk!

Maak het compleet met een stamppottenbuffet, warme chocolademelk en/of glühwein!

 

Offerte aanvragen

King of the Snowcup!
2 uur 

Welk team gaat voor de titel 'King of the Snowcup'? Met onderstaande activiteiten, komen de gezelligheid en strijd vanzelf op gang!

Bierpul curling
Hoe getraind ben jij in het schuiven van bierpullen? Vegen jouw teamgenoten de curlingbaan glad genoeg en weet jij de curlingringen te bereiken? Word jij de ‘koning der bierpulschuivers’?

Jungle speed - wintereditie
Dit spel is gebaseerd op het gezelschapsspel ‘jungle speed’. Één voor één draaien de spelers hun kaartje om… Heb jij dezelfde muts als je buurman? Of hebben twee spelers dezelfde oliebol? Let goed op… instinkers inbegrepen! Wees er snel bij en verzamel zo veel mogelijk winterse kledingstukken. Alleen voor de snelste spelers!

Winterpeen hakken 
Beschik jij over een snel reactievermogen? Een teamgenoot laat de winterpeen door de buis glijden… De winterpeen verschijnt… en HAK!! Ben jij snel genoeg? Sla jij op het juiste moment en hak je de winterpeen in tweeën? Hilarisch!

Tiroler nagelen 
Ken jij het Tiroler nagelen? Een veelbeoefende ‘sport’ in de Oostenrijkse après-ski gelegenheden. Wie slaat de spijker met zo min mogelijk slagen in het blok? Maar let op… er wordt geslagen met de smalle punt van de hamer. Vind jij de juiste slag?

Mogelijke extra’s
Breid het arrangement uit door het toevoegen van een stamppottenbuffet, warme chocolademelk of glühwein. Vraag naar de mogelijkheden!     

Tarieven King of the Snowcup!

Duur:     2 uur.   
Prijs: Vanaf € 21,00 p.p. excl. 6% BTW (€ 22,26 incl. BTW), exclusief horeca.  
Horeca:      

In te vullen naar uw wens!
Uw uitje bij de IJzeren Man? Ideaal te combineren met een lunch, diner of borrel bij het IJzeren Man Strandhuys!