Vergaderbreaks

Vergaderbreaks

Kan uw zakelijke meeting ook een extra boost gebruiken? Kies dan voor een actieve of ontspannen break verzorgd door Fitt-Outdoor. Voor ieder doel is er een passende werkvorm! U kunt altijd rekenen op:

• Aansluiting bij het thema van uw bijeenkomst
• Een professionele senior instructeur
• Veilige, gecertificeerde activiteiten op de door u gekozen locatie

Een waardevolle aanvulling op uw zakelijke meeting!

Offerte aanvragen

Doelgerichte vergaderbreaks 

De vergaderbreaks kunnen ingericht worden naar uw wens en kunnen plaatsvinden op een door u gekozen locatie. Hieronder enkele geschikte opties om uw bijeenkomst te ondersteunen of juist voor ontspanning tussendoor.
 

Samenwerking en creativiteit – Bamboe Bouwen
Bouw verder aan het thema van uw dag. Ga voor een bijzonder bouwwerk of kies voor maximale hoogte. Wees als team creatief en werk strategisch samen voor een maximaal resultaat. Met minimaal metriaal onstaat er een interessant proces.
 

Bouwen aan presteren – Reuzekatapult bouwen en schieten
Teams bouwen samen hun eigen stuk gereedschap om een maximale afstand te kunnen schieten. Zowel in de voorbereiding als in de uitvoering zorgen samenwerking en afstemming voor het raken van het doel. Komt u dat bekend voor?
 

Doelgerichte concentratie – Kruisboog Schieten
Een individuele prestatie als ideale afwisseling van een teamdag. De deelnemer behaalt de optimale uitkomst door zich in alle rust te concentreren op het doel en zich niet af te laten leiden. Het gaat hier om serieuze wapens, dus werken binnen de gemaakte afspraken is van groot belang… Doelgerichte concentratie - doelgerichte focus.
 

Vertrouwen en lef - Gezekerd Kratstapelen
Overeind blijven op een wankele ondergrond. Dat lukt alleen met steun van teamgenoten. Samenwerken om stap voor stap veilig boven te komen. Dat is kratstapelen. Een professionele instructeur zorgt ervoor dat dit onderdeel meer wordt dan een spelletje.
 

Tactisch samenwerken - Lopende A en spinnenweb
Vooruitgang bereik je alleen door samenwerking. Het lijkt eenvoudig, maar  beide onderdelen vormen een complexe uitdaging. Om de opdracht te voltooien moet het team dicht bij elkaar komen. Er wordt veel gepraat, maar eigenlijk is luisteren belangrijker.
 

Laagdrempelig sportief - Volleybal en Tjoekbal
Is het tijd om even uit te razen? Kies dan voor een potje voleybal en tjoekbal. De instructeur zorgt voor afwisselende spelvormen en helpt het team overtollige energie kwijt te raken. Ideaal voor deelnemers die niet gewend zijn aan een hele dag stil zitten…
 

Ritme van het team - Drakenboot Varen
In één rechte lijn op het doel af. In een drakenboot, maar ook in uw dagelijkse praktijk, lukt dit alleen als het team een vast ritme weet te vinden. Wie geeft de slag aan, en wie volgt? Waar zit de “motor” van het team en hoe goed wordt deze bestuurd? Het komt naar voren in de supersnelle drakenboten.
 

Fun en gezelligheid – Kaaskoppen Quiz
Ontspanning na inspanning. Juist na een serieuze meeting is de hilarische Kaaskoppen Quiz helemaal op zijn plek. Raad muzikale hits en TV tunes en speel het verjaardagsspel. Alles in de sfeer van “Ik hou van holland”. Uw quizmaster maakt er een feest van!
 

Hilariteit en durf – De jongens tegen de meisjes
“Los” komen tijdens een hilarisch spelprogramma. Breng de deelnemers letterlijk in beweging tijdens de levende stoelendans en geniet van lachende gezichten tijdens “Wie Ben Ik”. Het toppunt wordt bereikt als de originele letterpakken mogen worden aangetrokken… De ideale manier om na een dag van concentratie snel in een andere sfeer te komen.
 

Krachten bundelen – Reuze kano; Kraak de kluis
Bij kraak de kluis speelt niet alleen de spierkracht een belangrijke rol, zeker zo belangrijk is het denkwerk dat zowel in de reuze kano als op de kant bij het kraken van de kluis van belang is. Zal de bundeling van communicatie, spierkracht en ‘brains’ uiteindelijk leiden tot het kraken van de kluis?
 

Optie: Terugkoppeling
Wanneer een team in een nieuwe situatie wordt gebracht komt natuurlijk gedrag snel aan het licht. Voor u een geschikt moment om verbeterpunten in de samenwerking op een rijtje te zetten. Een Outdoor Coach van Fitt-Outdoor kan u daarbij ondersteunen door de activiteit niet alleen te begeleiden, maar na afloop ook het gesprek aan te gaan met de deelnemers. Outdoor werkvormen brengen knelpunten feilloos naar boven. Laat u ook een keer een stel vreemde ogen meekijken?

Tarieven vergaderbreaks

  Duur     Tarieven       (excl. 6% BTW)
Samenwerking en creativiteitBamboe bouwen              

1 uur
      

€ 225,00 max. 15 pers.
Extra personen € 15,00 p.p.
 

Bouwen aan presteren - Reuze katapult bouwen en schieten          45-60 min.    

€ 225,00 max. 15 pers. 
Extra personen € 15,00 p.p.
 

Doelgerichte concentratie - Kruisboog schieten  1 uur  € 262,50 max. 15 pers. 
Extra personen € 17,50 p.p.
 
Tactisch samenwerken - Lopende A en Spinnenweb  1 uur  € 262,50 max. 15 pers. 
Extra personen € 17,50 p.p.
 
Ritme van het team - Drakenboot varen  1 uur  € 295,00 max. 15 pers. 
Extra personen € 20,00 p.p.
 
Laagdrempelig sportief - Volleybal en Tjoekbal  1 uur  € 262,50 max. 15 pers. 
Extra personen € 17,50 p.p.
 
Fun en gezelligheid - Kaaskoppen Quiz  1 uur  € 262,50 max. 15 pers. 
Extra personen € 17,50 p.p.
 
Hilariteit en durf - De jongens tegen de meisjes  1 uur  € 262,50 max. 15 pers. 
Extra personen € 17,50 p.p.
 
Vertrouwen en lef - Gezekerd kratstapelen  1 uur  € 450,00 max. 15 pers. 
Extra personen € 22,50 p.p.
 
Krachten bundelen - Reuze kano; Kraak de kluis  1 uur  € 262,50 max. 15 pers. 
Extra personen € 17,50 p.p.