Training 'Aard van het beestje'

    Aard van het beestje

Aard van het Beestje

Een outdoordag met een thema speciaal op uw organisatie afgestemd. Leer uzelf, uw collega’s en de mensen met wie u samenwerkt ontdekken, ervaren en begrijpen!

Een inspirerende, toepasbare ervaring in een inspannende, maar ontspannen omgeving!

Offerte aanvragen

Aard van het beestje
Dagdeel tot 2 dagen

Teamtraining
Een outdoordag met een thema speciaal op uw organisatie afgestemd, zoals “Wat is het ideale team” of “Slimmer werken met je personeel” of “Beter leren samenwerken”. Tijdens deze outdoordag draait het om het ontdekken, ervaren, begrijpen en kleuren van uzelf, uw collega’s en de mensen met wie u samenwerkt.

Ontspanning – Natuurlijke omgeving
Een dag van inspireren door ‘transpireren’. Dit alles in een ontspannen buitensfeer, met inspannende, maar laagdrempelige teamactiviteiten.

Communicatie
Communiceren is één van de fundamenten onder ondernemen. Kun je dat leren? Ja! En kan dat ook op een andere, inspirerende en leuke manier? Jazeker.
Deze teamtraining zorgt ervoor dat u en uw collega’s meer inzicht krijgen in de eigen manier van handelen en communiceren en dat u leert van de mensen om u heen.

Inspiratie
Na een unieke ervaring gaat u naar huis met een persoonlijk profiel van uw ‘Aard van het beestje’, maar vooral met extra bagage die direct toepasbaar is in uw organisatie of onderneming. Zo bent u beter in staat om iedereen te ‘verstaan’, wat bijdraagt aan betere resultaten.

Tarieven Aard van het beestje

Uw teamtraining wordt volledig op maat gemaakt. Prijs op aanvraag.