Teamtraining bij Fitt-Outdoor

Teamtraining bij FITT-Outdoor

Outdoor werkt echt....
Het werkt echt: trainen in de buitenlucht. Outdoor werkvormen leggen communicatiestijlen feilloos bloot. Ervaringsleren en praktijk staan op de voorgrond. Uiteraard ondersteund door een beeldend communicatiemodel. Ook voor uw trainingsdoel zijn de juiste buitensportwerkvormen te vinden.

Een outdoordag met een thema speciaal op uw organisatie afgestemd. Leer uzelf, uw collega’s en de mensen met wie u samenwerkt ontdekken, ervaren en begrijpen!

Aard van het Beestje?
Communiceren is één van de fundamenten onder ondernemen. Kun je dat leren? Ja! En kan dat ook op een andere, inspirerende en leuke manier? Jazeker. Met "de Aard van het Beestje" heeft Fitt-Outdoor een communicatiemodel in handen dat uw team op een andere manier leert kijken naar communiceren en samenwerken. 

Iedere deelnemer vult voor de training een persoonlijke scan in, die inzicht geeft in zijn/haar voorkeuren qua werkwijze en communicatie. Deze scan is leidend in de verdere invulling van de trainingsdag,

Bekijk een voorbeeld van deze scan. 

Kwaliteit en veiligheid 
Een training die ondersteund wordt door Outdoor-werkvormen dient uiteraard veilig verzorgd te worden. Sinds 2009 heeft Fitt-Outdoor het Tüv-certificaat voor de Vebon veiligheidsnorm. Dit betekent dat alle instructeurs zijn opgeleid volgens actuele veiligheidsnormen, dat er gewerkt wordt met gekeurd en goed onderhouden materiaal en dat Fitt-Outdoor uitstekend verzekerd is. 

Referenties
Voor diverse profit en non-profit organisaties zijn door de trainers van Fitt-Outdoor teamtrainingen en selectieprogramma's verzorgd. Enkele voorbeelden: 

Brandweer Midden- en West Brabant, video Praktisch Psychologisch Onderzoek

Voor de beroepsbrandweer Midden- en West Brabant is een selectietraject ontwikkeld dat kandidaat Brandwachten test op de kerncompetenties die door de Brandweer zijn geformuleerd. Gedurende 28 uur worden zijn onder realistische druk uitgedaagd om te laten zien dat zij passen binnen de organisatie.

Brandweer Midden- en West Brabant, video's teamtrainingsdagen op ploegniveau & communicatie praktisch in kaart

Uitrukploegen van de Brandweer Midden- en West Brabant komen jaarlijks terug bij Fitt-Outdoor om de interne samenwerking een boost te geven. Door middel van diverse werkvormen worden zij gestimuleerd om de teamgeest te verbeteren door het aanscherpen van de onderlinge communicatie. 

Rabobank Nederland, Teamtraining, referentietekst contactpersoon

Een team van Rabobank nederland kwam werken aan samenwerken, daarbij ondersteund door het communicatiemodel "de Aard van het Beestje".

Programma
De locatie en opzet van uw programma worden uiteraard volledig op maat gemaakt naar aanleiding van een of meerdere persoonlijke gesprekken. Nu al nieuwsgierig? Bekijk dan hier een voorbeeldprogramma van een team dat u voor ging.

Door wie?
De trainingen en selecties worden uitgevoerd door een ervaren team, dat sportieve outdoorexpertise combineert met uitgebreide kennis van communicatie. Regelmatig wordt daarnaast gebruikt gemaakt van trainers/coaches met specifieke kennis van uw eigen vakgebied.

Fitt-Outdoor trainers


                                           Annemieke Vermeer | Outdoor Coach

Annemieke staat samen met Henric aan het hoofd van Fitt-Outdoor. Studeerde personeelswetenschappen en besloot zich daarna volledig op Fitt-Outdoor te richten. Tekent voor de interne organisatie op kantoor en komt veel bij onze klanten over de vloer. Daarnaast is Annemieke als coach en trainer betrokken bij diverse trainings- en selectietrajecten. Je ziet haar oprecht genieten van het inventief inzetten van outdoor-werkvormen in de meest uiteenlopende situaties. Geniet in haar vrije tijd enorm van het buitenleven samen met Henric en hun gezin.


                                              Henric Vermeer | Outdoor Instructeur 

Honderd procent ondernemer met een grote passie voor buitensport. Na een studie bedrijfskunde trok al snel het zelfstandig ondernemerschap. Henric houdt zich binnen Fitt-Outdoor met name bezig met de dagelijkse leiding, de materialen en de ontwikkeling van nieuwe activiteiten. Tenminste, als hij niet als trainer of hoofdinstructeur met een groep bezig is. Henric is gastheer van het Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen en deelt zijn kennis graag met onze deelnemers. Besteedt zijn vrije tijd het liefst aan zijn gezin maar staat ook regelmatig op een besneeuwde bergtop in de Alpen. 

Waar?
Fitt-Outdoor maakt gebruik van uiteenlopende locaties. Van een strand dat midden in het Brabantse land ligt tot de prachtige omgeving van de Loonse en Drunense duinen. Gecombineerd met horecagelegenheden op elk niveau wordt er gezorgd voor een passende en ondersteunende omgeving voor uw trainingsprogramma.

Voorbeelden:

Nationaal park de Loonse en Drunense Duinen

Bos- en Strandlocatie de IJzeren Man

Locatie naar uw eigen wens


In Gesprek?
Fitt-Outdoor gaat  graag persoonlijk met u in gesprek.  Dit is de beste manier om uw wensen perfect in beeld te krijgen en daarna een op maat gemaakt voorstel te doen.

Met plezier ontvangen wij u daarvoor op de kantoorboerderij in Haaren, maar net zo graag bezoekt een van onze medewerkers uw instelling of bedrijf. Misschien heeft u een prachtige locatie voor ogen, maar twijfelt u over de mogelijkheden? Onze trainers wandelen en denken graag met u mee!

Afspraak maken?

Neem contact op met Annemieke Vermeer.