Teambuilding to GO

Teambuilding to GO

Teambuilding op elke willekeurige locatie? Dat kan!
Kies uit de volgende teambuilders: 

* Eiland hoppen
* Het spinnenweb
* Steps of trust
* Magic square
* Focus ring
* Lopende A
* Brancard race
* Wereldbal parcours

Uitdaging, vertrouwen en samenwerking komen samen!

Offerte aanvragen

Teambuilding to GO
Vanaf 1,25 uur

Ga voor ultieme samenwerking en stel uw eigen Teambuilding pakket samen door 4, 5, 6 of 7 van de volgende activiteiten te kiezen:

Het spinnenweb
Het hele team begint aan de ene kant van het web en moet aan de andere kant komen. Gebruik ieder gat één keer en raak het web niet aan!

Eilandhoppen
Door middel van verschillende maten balken en mini-eilanden zal het team van het eiland A naar het eiland B proberen te komen. Heb jij met je teamgenoten voldoende inzicht om droog de overkant te halen?

Steps of trust
Terwijl je teamgenoten de steps of trust in balans houden, klim jij naar het plateau om eroverheen kruipen. Durf je het aan om dit met z’n tweeën te proberen? Vertrouw op je teamleden en just do it!

Magic square
Overleg vereist! Probeer geblinddoekt het touw in een vierkant te plaatsen. Wie heeft ruimtelijk inzicht in het donker en weet dit over te brengen op zijn teamgenoten. Breng de magie tot leven!

Focus ring
Een deel van het team is geblinddoekt en wordt door teamgenoten gecoacht om de bal op de ring door het parcours te loodsen. Blijft de ring bij de obstakels in balans? Focus…

Lopende A
Neem plaats op de lopende A en zorg er samen met je teamgenoten voor dat deze verplaatsbaar wordt. Welk team werkt het beste samen, houdt de A in balans èn zet een snelle tijd neer?

Brancard race
Een combinatie van kracht en communicatie. Verplaats je teamgenoot op een brancard en doe dit geblinddoekt! Coaching is van belang. Samen op naar de finish! 

Wereldbal parcours
Durf jij het aan om op de wereldbal te kruipen? Bepaal zelf je tempo, maar zorg wel voor afstemming met je teamgenoten. Samen rol je de wereld rond!

Tarieven Teambuilding to Go

Aantal activiteiten         Duur                 Prijs   
5 teambuilders    1,5 a 2 uur       vanaf € 24,50 p.p. excl. 6% BTW (€ 25,97 incl. BTW).
8 teambuilders 2.5 a 3 uur    vanaf € 29,50 p.p. excl. 6% BTW (€ 31,27 incl. BTW).

 
Alle teambuilders uit het Teambuilding parcours en Teambuilding to go kunnen gecombineerd worden.