Teambuilding parcours

Teambuilding parcours

Een uitdagend parcours met de volgende onderdelen:
* De wip
* Het spinnenweb
* Het net
* De muur
* Het balansspel
* Eilandhoppen
* Trustfall

Uitdaging, vertrouwen en samenwerking komen samen!

Offerte aanvragen

Teambuilding parcours
Vanaf 1,5 uur

Ga voor ultieme samenwerking en stel uw eigen Teambuilding Parcours samen door 5 of 8 van de volgende activiteiten (of activiteiten uit het Teambuilding to Go programma) te kiezen:

De balk
Er staat een grote evenwichtsbalk, waarop de teamleden elkaar moeten passeren om aan de andere kant te komen. Welk team lukt dit zonder te vallen?

Het spinnenweb
Het hele team begint aan de ene kant van het web en moet aan de andere kant komen. Gebruik ieder gat één keer en raak het web niet aan!

Het net
Tussen twee bomen is een klimnet bevestigd. Het is de bedoeling dat een deelnemer over het net klimt, terwijl de andere deelnemers zorgen dat het net strak getrokken wordt. Sportief en uitdagend!

De muur
Het hele team begint onderaan de muur waarbij het vervolgens de bedoeling is dat alle deelnemers bovenaan komen. Samenwerking en snelheid staan centraal!

Het balansspel
Twee deelnemers staan tegenover elkaar op een stalen draad en houden elkaar bij de handen vast. Welk tweetal vind de juiste balans en zal het verst komen?

Eilandhoppen
Door middel van verschillende maten balken en mini-eilanden zal het team van het eiland A naar het eiland B proberen te komen. Heb jij met je teamgenoten voldoende inzicht om droog de overkant te halen?

Trustfall (vanaf 18 jaar)
Bij deze activiteit gaat een deelnemer op een verhoging staan en laat zich achterover in de armen van het team vallen. Heb jij voldoende vertrouwen?

 

Tarieven Teambuilding parcours

Aantal activiteiten         Duur                 Prijs   
5 teambuilders    1,5 a 2 uur       vanaf € 24,50 p.p. excl. 6% BTW (€ 25,97 incl. BTW).
8 teambuilders 2,5 a 3 uur    vanaf € 29,50 p.p. excl. 6% BTW (€ 31,27 incl. BTW).

 

Alle teambuilders uit het Teambuilding parcours en Teambuilding to go kunnen gecombineerd worden.