Team Spirit

Speciaal voor verenigingen! 

Maak een keuze uit twee, drie of vier activiteiten op Bos & Strandlocatie de IJzeren Man. De deelnemers ervaren de "Team Spirit" tijdens:

  • Drakenboot varen
  • Frisbeegolf
  • Handboog Schieten
  • Meerkamp
  • Vlot bouwen en varen
  • Teambuilding parcours
  • Bamboe bouwen
  • Mountainbike tocht
Offerte aanvragen

Drakenboot varen

Door als team samen te werken in de drakenboot zoek je het ritme van de trommelaar om met de peddels gelijktijdig de slagen te maken. Welk team vindt het juiste ritme en is het snelst?

Frisbeegolf

Het doel van frisbeegolf is om de frisbee in zo min mogelijk worpen in het target te krijgen. Elke hole heeft zo zijn obstakels: bomen, huizen of gewoon het strand. Krijg jij de swing te pakken?

Handboog schieten

Met een professionele handboog en carbonfiber pijlen schiet je vanaf acht meter op een target, waarbij de roos vanzelfsprekend de meeste punten oplevert. Wie is de ultieme Robin Hood?

Meerkamp

Een spannende race die de teams tegen elkaar spelen. Met onderdelen als de survivalbaan, skippyslang, ski-lopen, touwtrekken, funslang, tangramspel, zaklopen, klomplopen en paalgraven barst een ware strijd los.

Vlot bouwen en varen

Met tonnen, palen en touw wordt een stevig vlot gebouwd, waarmee het team het water zal bedwingen. Probeer je voeten droog te houden!

Teambuilding parcours

Het teambuilding parcours bestaat uit diverse activiteiten, zoals het balansspel, de balk, de muur, het spinnenweb en het klimnet. Samenwerken, uitdaging en communicatie staan centraal. Kun jij goed samenwerken?

Bamboe bouwen

Met behulp van bamboestokken bouw je met je team een zo hoog mogelijke constructie. Wie bouwt de Eiffeltoren of de Golden Gate Bridge na?

Mountainbike tocht

Na uitleg over de mountainbike gaan de leerlingen een mooie ronde mountainbiken. Tijdens de mountainbiketocht zorgen de verschillende ondergronden en heuveltjes voor uitdaging en vermaak! 

Tarieven Team Spirit

Wilt u met uw school of vereniging de Team Spirit beleven? Kies uit de genoemde activiteiten:

Aantal Duur        Prijs  
2 activiteiten 10:00 – 13.15 uur of 13:15 – 16:30 uur;        vanaf € 10,00 p.p. excl. 6% BTW (€ 8,48 incl. BTW).
3 activiteiten          10:00 – 15:15 uur, inclusief pauze;   vanaf € 15,00 p.p. excl. 6% BTW (€ 15,90 incl. BTW).
4 activiteiten 10:00 – 16:30 uur, inclusief pauze;    vanaf € 20,00 p.p. excl. 6% BTW (€ 21,20 incl. BTW).