Talentenjacht

Talentenjacht

Zoek 4 geschikte activiteiten bij elkaar, waarna diverse talenten worden getest. Heb jij creatief talent? Sportief talent? Of toch meer technisch talent?

Een talentvol arrangement met veel diversiteit; voor ieder wat wils!

Offerte aanvragen

Talentenjacht
3,5 a 4 uur.

Zoek uit onderstaande activiteiten 4 activiteiten die u het meest aanspreken. Welke talenten zullen aan bod komen?

Handboog schieten (technisch talent)
Met een professionele handboog en carbonfiber pijlen schiet je vanaf acht meter op een target, waarbij de roos vanzelfsprekend de meeste punten oplevert. Wie is de ultieme Robin Hood?

Bamboe bouwen (creatief talent)
Met behulp van bamboestokken bouwen de deelnemers een zo hoog mogelijke constructie. Wie bouwt de Eiffeltoren of de Golden Gate Bridge na?

Kaaskoppen quiz (Hollands talent)
"Ik hou van Holland": de welbekende quiz van Linda de Mol, wie kent dit niet? De quizmaster stelt de zangtalenten en Hollandse kennis van de teams op de proef. Oer-Hollandse gezelligheid!

Lama’s moordspel (ludiek talent)
Wie heeft de moord gepleegd, waar heeft de moord plaatsgevonden en wat is het moordwapen? Beeld het uit aan je teamgenoten en ontrafel de moord. Vol hilarische momenten!

Wereldbal parcours en Reuze jenga (team talent)
Wereldbal parcours - Een wereldbal is een twee meter hoge opblaasbal waarmee het team een parcours aflegt met één van de teamleden boven op de bal. Durf jij het aan?
Reuze jenga - Haal steeds één blok uit de toren en plaats hem weer bovenop de toren. Wie zal het blok pakken waardoor het evenwicht wordt verstoord?

Table soccer* (sportief talent)
In dit levensgrote tafelvoetbalspel wordt het voetbaltalent van de teamleden op de proef gesteld. Spring en schiet in het rond en probeer die mooie omhaal te maken!

*Table soccer bij groepen vanaf 50 personen

Tarieven Talentenjacht

Duur:     3,5 á 4 uur
Prijs: Vanaf € 29,50 p.p. excl. 6% BTW (€ 31,27 incl. BTW)