Sportief in de duinen

Sportief in de duinen

Beleef de Loonse en Drunense duinen door de GPS-foto-puzzeltocht te combineren met 1 of 2 van onderstaande activiteiten:

- Mini zeskamp
- Bamboe bouwen
- Duinzand volley
- Mega twister
- Team games fun
- Team games samenwerking

Een gezellig arrangement voor uw leerlingen!

Offerte aanvragen

Sportief in de duinen

Stel uw arrangement samen met de GPS-foto-puzzeltocht en 1 of 2 keuzeactiviteiten. U kunt ook alleen de keuzeactiviteiten boeken.

GPS-Foto-Puzzeltocht
Tijdens de GPS-foto-puzzeltocht loop je een mooie route door Nationaal Park de Loonse en Drunense duinen en ga je onderweg op zoek naar antwoorden voor de foto puzzel opdrachten. Op ludieke wijze leer je omgaan met het GPS-systeem!

Mini zeskamp
Spannende estafette met vliegend tapijt, klomplopen, zaklopen, funslang met als finish de wiskundige zeshoek.

Bamboe bouwen
Met behulp van bamboestokken bouw je met je team een zo hoog mogelijke constructie. Wie bouwt de Eiffeltoren of de Golden Gate Bridge na?

Duinzand volley
Twee teams spelen volleybal tegen elkaar en proberen met smashen, springen en blokken de overwinning te behalen. Ook heerlijk om op het strand of in duinzand te doen!

Mega twister
Bij dit spel staan alle deelnemers op een groot twisterveld (5mx5m) met allemaal gekleurde stippen. Rechter voet op rood! Linkerhand op groen! Wie is het lenigst en kan zijn evenwicht het langst bewaren?

Team games fun
Een drietal samenwerkingsopdrachten met een hoog fun-gehalte, namelijk: Reuze Jenga, Spijkerslaan met opbodquiz en Pictionary met reuze potlood.

Team games samenwerking
Een drietal samenwerkingsopdrachten gericht op teambuilding, namelijk: Evenwichtsdoolhof, Schijven schuiven en het Spinnenweb.

Tarieven Sportief in de duinen

Activiteiten  Duur       Prijs  
GPS-wandeling + 1 keuze activiteit: 3 a 3,5 uur    vanaf € 24,50 p.p. excl. 6% BTW (€ 25,97 incl. BTW)
GPS-wandeling + 2 keuze activiteiten:       3,5 a 4 uur vanaf € 29,50 p.p. excl. 6% BTW (€ 31,27 incl. BTW)