Samenwerken in de buitenlucht - Outdoor cooking

Outdoor cooking

Outdoor koken als speciale werkvorm, zeer goed inzetbaar als teamtraining!
Communicatie en samenwerking komen samen, waarbij de buitenlucht een positief effect zal hebben op het team. Wie neemt welke rol op zich? Wie stuurt anderen aan? Wie weet anderen te motiveren en bij het team te betrekken? Samen toewerken naar een heerlijk resultaat. 

Een bijzondere beleving met een verrassend resultaat!

Offerte aanvragen

Programma Outdoor cooking
3 tot 4 uur

Praktische werkvorm
Met verschillende materialen creëer je met het team een eigen buitenkeuken en maak je warmtebronnen, zoals een Lets vuur, open vuur, tafelvuur en een oven… Hakken, kloven, firesteel… Back to basic! 

Teamwork met een heerlijk resultaat
Outdoor cooking; samen bouwen, creëren en samenzijn. Het is de kunst om als team een heerlijke maaltijd neer te zetten.

Professionele outdoor kok
Onder leiding van een professionele outdoor kok maak je kennis met een zeer bijzondere manier van koken. Bereid samen een smakelijk drie, vier of vijf gangen menu... Een bijzondere kookervaring! 

Sfeervolle boerderijlocatie
Na de bereiding samen genieten van het resultaat. De sfeervolle boerderijlocatie maakt de sfeer compleet… Proef de natuur en zie het verrassende resultaat in het team!

Outdoor coach
In de buitenlucht aan de slag met een coach om het team te sturen en te observeren. Een meerwaarde voor uw teamtraining. Outdoor & Coaching als gereedschap. Het werkt echt... 

Sfeervolle boerderijlocatie

Outdoor koken op een sfeervolle boerderijlocatie... een bijzondere beleving. Het maken van een echte buitenkeuken en verschillende warmtebronnen. Dit als voorbereiding op een bijzondere manier van koken. De landelijke omgeving en de boerderij maken de sfeer van het outdoor koken compleet!

De groene omgeving...
Mooie boerderijen...
Grazende koeien in de wei...

Proef de landelijke sfeer, een meerwaarde voor uw teamtraining!