Op pad met een missie

test

 

Op pad met een missie

Ga op pad met een missie met onderweg een beleidsmatige opdracht, specifiek afgestemd op uw bedrijf. In combinatie met teamopdrachten een toegevoegde waarde voor uw team.

Ervaar de waarde van een inspirerende omgeving!

Offerte aanvragen

Op pad met een missie

Nationaal Park de Loonse en Drunense duinen
Het nationaal park leent zich goed voor een interactieve wandeling in een fraaie omgeving. Ontdek de prachtige natuur!

GPS-wandeling
De GPS, oftewel het Global Positioning System, leidt je door de mooie omgeving en helpt je met de opdrachten onderweg. Start op 3 locaties en eindig met het gehele team op 1 locatie. Stel je voor: wandelschoenen aan, start de GPS en laat je gedurende 8,5 kilometer leiden door de kern van het park…. Geen andere mensen om je heen, fluitende vogeltjes, ongerepte natuur….

Op pad met een missie
Ga op pad met een missie door onderweg een beleidsmatige opdracht in te passen, specifiek afgestemd op uw bedrijf, zoals: “verzin al wandelend een nieuwe naam voor een product, afdeling, …”. Ervaar de waarde van een inspirerende omgeving.

Back to school
Tijdens de GPS-tocht vinden er interactieve opdrachten plaats, waaronder de Back to School opdrachten. Ben jij een kei in wiskunde of heb je toch meer gevoel voor het schoolvak Nederlands? Test jouw middelbare school kennis en haal opnieuw een rapportcijfer.

Teambuilding
Ben je op pad met een missie, dan past daar ook een teamopdracht in. Een teamopdracht is het eilandhoppen, waarbij het team door middel van verschillende maten balken en mini-eilanden van eiland A naar eiland B probeert te komen. Heb jij met je teamgenoten voldoende inzicht om droog de overkant te halen?

Tarieven Op pad met een missie

Uw missie wordt volledig op maat gemaakt. Prijs op aanvraag.