Olympic winter games

Olympic winter games - Beleef de Olympische winterspelen zelf!
Duur: 2 uur

Olympisch vuur
De eerst uitdaging is om met het team het Olympische vuur te ontsteken. Welk team heeft als eerste vuur gemaakt en het Olympische vuur ontstoken?

Olympische biathlon
Gebaseerd op de echte Olympische biathlon met langlaufen en schieten. Je gaat met je teamgenoten samen op de ski’s. En wel op 3 ski’s tegelijkertijd! Je legt het parcours af en onderweg schiet je op ballonnen met de blaaspijp. Team-focus!

Olympische winterspelen
Kies drie van onderstaande winterspelen en maak je Olympic winter games compleet!
 ♦ Sneeuwschoen race - Er wordt een parcours uitgezet dat je gaat lopen in ‘sneeuwschoenen’… Weet jij het parcours zo snel mogelijk af te leggen?
 ♦ 
Wak waggelen - Hoe kom je van eiland A naar eiland B zonder in het wak te vallen? Gebruik de verschillende maten balken en mini-eilanden en probeer ‘droog’ de overkant te halen.
 ♦ 
Winterpeen hakken - Beschik jij over een snel reactievermogen? Een teamgenoot laat de winterpeen door de buis glijden… De winterpeen verschijnt… en HAK!! Ben jij snel genoeg? Hilarisch!
 ♦ Tiroler nagelen - Ken jij het Tiroler nagelen? Een veelbeoefende ‘sport’ in de Oostenrijkse après-ski gelegenheden. Wie slaat de spijker met zo min mogelijk slagen in het blok? Maar let op… er wordt geslagen met de smalle punt van de hamer. Vind jij de juiste slag?
 ♦ Bierpul curling - Hoe getraind ben jij in het schuiven van bierpullen? Vegen jouw teamgenoten de curlingbaan glad genoeg en weet jij de curlingringen te bereiken? Word jij de ‘koning der bierpulschuivers’?

Mogelijke extra’s
Breid het arrangement uit door het toevoegen van een stamppottenbuffet, warme chocolademelk of glühwein. Vraag naar de mogelijkheden!     

Offerte aanvragen

Olympic winter games

Een gezellig uitje in Olympische sferen. Wil jij met je collega’s, familie of vrienden zelf de Olympische winterspelen beleven? Dat kan!

Voor een speciaal uitje in Olympische sferen!

 

   

 

 

 

Tarief Olympic winter games

Duur:     2 uur.   
Prijs: Vanaf € 21,00 p.p. excl. 6% BTW (€ 22,26 incl. BTW), exclusief horeca.   
Horeca:       In te vullen naar uw wens!
Uw uitje bij de IJzeren Man? Ideaal te combineren met een lunch, diner of borrel bij het IJzeren Man Strandhuys!