Olympic summer games

Olympic summer games

Naar de Olympische spelen zonder sportief talent?! Zelf met collega’s, familie of vrienden de Olympische zomerspelen beleven? Dat kan!

Voor een speciaal bedrijfsuitje in Olympische sferen!

  

 

 

Offerte aanvragen

Olympic summer games - Beleef de Olympische spelen zelf!
Duur: 2 a 2,5 uur

Olympische vlam
Ben jij fireproof? Maak vuur, brand het touwtje door en breng de Olympische vlam naar de juiste plek. Welk team heeft de beste fakkeltocht en als eerste de Olympische vlam ontstoken? Een strijd in vuur en vlam!

Olympische zomer biatlon
Gebaseerd op de Olympische biatlon maar met een zomerse twist. Je glijdt met je teamgenoten op drie ski’s, legt het parcours af en onderweg werp je met een frisbee door de Olympische ringen. Althans als de teamfocus helemaal op orde is. Zo niet, dan brengt ronde twee misschien meer geluk!?

Olympisch schieten
Bij kruisboog schieten ontdek je de uitdagende combinatie van techniek, lichaamsbeheersing en concentratie. Vind jij de balans en ga je voor een Olympisch schot in de roos?

Olympische zomer spelen
Kies twee van onderstaande zomerspelen en maak je Olympic summer games compleet!
Bounce volleybal | Hoe zit het met je smash-, spring- en blokvaardigheden als je volleyt met een grote zachte bounce bal? Scoor de meeste punten en wordt KING of the Olympic court!
OF
Tjoekbal | Een uitdagend spel waarbij je jouw handbal skills uit de kast kunt halen! Een team scoort door de bal tegen de tjoek (“trampoline”) te gooien en weer op te vangen. Wie maakt het spel en scoort punten?
&
Vijfkamp | Een vijftal spellen in estafettevorm laten het vijfkamp talent in het hele team uitblinken; vliegend tapijt, oneindige ladder, zaklopen, funslang en de wiskundige zeshoek. Wie is het snelste?
OF
Wereldbal | Verover de wereld op de wereldbal! Atletisch vermogen en gymnastiek kunnen handig zijn om het parcours goed te doorlopen.

Tarief Olympic summer games

Duur:     2 a 2,5 uur.   
Prijs*: Vanaf € 33,50 p.p. excl. 6% BTW (€ 35,51 incl. BTW).  

 

*Prijzen zijn inclusief: Prijsuitreiking, teamherkenning in thema & een blikje drinken!