Kaaskoppen Quiz - 'Ik hou van holland' - wintereditie

Kaaskoppen Quiz - wintereditie

"Ik hou van Holland": de welbekende quiz van Linda de Mol, wie kent dit niet? De quizmaster stelt de zangtalenten en Hollandse kennis van de teams op de proef. Dit alles gepresenteerd in een warm winters jasje...

Ambiance
De quiz zal indoor plaatsvinden, waarbij de omgeving in winterse sferen wordt gehuld.

Oer-Hollandse gezelligheid in een winters jasje!
 

Offerte aanvragen

Kaaskoppen Quiz - wintereditie
1,5 uur

Raad het winterlied
Kerstliedjes, sinterklaasliedjes, wie kent ze niet? Maar herken je ze ook bij het horen van een korte intro? Raad jij de titel en artiest? Meezingen is toegestaan…

Dialectenspel
Elk team krijgt een woord uit het Nederlandse dialect met enkele betekenissen om voor te dragen aan het andere team. Lukt het jou om met je team de andere teams in verwarring te brengen en de juiste betekenis te verhullen?

Een kerstboom of een dennenboom? 
Er staat een versierde kerstboom, waarmee het bekende spel 'galgje' wordt gespeeld. Het woord moet geraden worden door het kopen van letters. Iedere letter die niet in het woord staat kost een kerstbal. Wie raadt de meeste letters goed? En welk team raadt het woord, voordat de kerstboom is veranderd in een kale dennenboom?

Happy New Year!
Het nieuwjaarsgeschenk staat centraal. Je krijgt Hollandse vragen voorgelegd en probeert je zenuwen te onderdrukken. Bij een goed antwoord mag je het geschenk doorgeven.

Tarieven Kaaskoppen Quiz - wintereditie

Duur:    1,5 uur.
Prijs: Vanaf € 18,50 p.p. excl. 21% BTW (€ 22,39 incl. BTW).

 
Uw uitje bij de IJzeren Man? Ideaal te combineren met een lunch, diner of borrel bij het IJzeren Man Strandhuys!