Vrijgezellenuitje mannen - Hunger games - *NIEUW*

Vrijgezellenfeest Hunger games

Gebaseerd op de succesvolle films, waarin ieder jaar de Hongerspelen plaatsvinden in het toekomstige land Panem. Ben jij een echte ‘survivor’, een goede schutter of juist een tactische speler in jouw team? Een nieuw, uitdagend programma, met diversiteit aan gave games. Teamstrijd, tactiek, fanatisme!

Durf jij het aan? Natuurlijk! 


Offerte aanvragen

Programma
2,5 a 3 uur. 

Hunger games
Gebaseerd op de succesvolle films, waarin ieder jaar de Hongerspelen plaatsvinden in het toekomstige land Panem. Ben jij een echte ‘survivor’, een goede schutter of juist een tactische speler in jouw team? Ter voorbereiding op de spelen ga je met jouw team de strijd aan in de diverse districten. Welk team speelt slim en staat er het beste voor tijdens de hongerspelen in het Capitool?

Districten – kies 4 favorieten!
De teams gaan in diverse districten de strijd aan met elkaar en spelen om de meeste ‘levens’. Ga je voor de stoere districten? Voor fun? Of voor mind-games? Kies jouw vier favoriete districten en maak een leuke combinatie!

Archery tag
Jaag op het andere team tijdens een uitdagende strijd met Archery tag! Schiet op je target met een echte pijl en boog. Maar wel met zachte foam-punt, dus van blauwe plekken of pijn geen sprake! Teamwork staat centraal; Archery tag win je als team!

Mind your step
Werk samen met je teamgenoten toe naar de bel. Een uitdagend parcours, waarbij teamwork centraal staat. Blijf als team bij elkaar, help elkaar en weet door slimheid en teamwork het parcours als snelste te volbrengen. Geef jij als eerste die slinger aan de bel?

Hongerspelen
Bundel alle krachten om de finale, ’de hongerspelen’ te winnen. Tijdens de hongerspelen zijn alle teams aan zet om zo snel mogelijk het Capitool te bemachtigen. Een gave eindstrijd waarin werpers-kwaliteiten, logica en teamwork samenkomen. Welk team weet de andere teams te overtreffen en is het snelst? Een gave battle in het Capitool! 

Districten - Kies 4 favorieten!

Ga als team de strijd aan in de districten en verdien zoveel mogelijk levens. Kies jij voor de stoere districten? Voor fun? Of voor de mind-games?

Kies VIER van onderstaande districten.

Luxury district | Diamanten game
Het luxury district is gespecialiseerd in het produceren van luxeartikelen zoals juwelen en diamanten. Weet jij als team zoveel mogelijk diamanten te pakken te krijgen? Ontwijk de ‘laserstralen’ en kom ongezien aan de overkant mét diamanten. Souplesse, tactiek en focus!

Masonry district | Metsel game
Metselwerk centraal! Welk team toont de beste metsel-skills en bouwt de hoogste toren? Gaan jullie voor een stevig fundament of meteen de lucht in? Bepaal de tactiek en laat de toren niet omvallen! Samenwerking - balans - fun!

Agriculture district | Oogst game
Tijd om te oogsten! Een geblinddoekt teamlid gaat ‘te veld’ en wordt gecoacht door zijn/haar teamgenoten. Stuur je teamgenoten in de juiste richting en oogst als team zoveel mogelijk fruitjes. Maar pas op… er liggen fruitjes van concurrenten op de loer… zorg dat je deze ontwijkt! Hilariteit, communicatie, snelheid!

Fishing district | Hengel game
Jeugdsentiment - eendjes hengelen. Maar dan in een mega variant. Bestuur met de team de hengel zo behendig mogelijk en weet zoveel mogelijk eendjes binnen te hengelen. Eendjes binnen? Begin direct met puzzelen! Weten jullie de fisherman’s game zo snel mogelijk op te lossen? Behendigheid, puzzelen, jeugdsentiment!

Lumber district | Hout game
Een echte team-game, waarin ‘hout‘ centraal staat. Een stoere race per lopende A. Terwijl 1 deelnemer op de lopende A plaatsneemt, houden de teamgenoten de lopende A in balans. Welk team weet zo snel mogelijk en in volledige balans de overkant te halen? Teambuilding, balans, stoer!

Mining district | Mine game
Mega rush hour! File in de mijnen van het mining district… Verzet de mijnkarretjes van voor naar achter en bevrijd de ‘golden car’! Welk team heeft de meeste slimmeriken en zet de snelste tijd neer? Inzicht, puzzelen, snelheid!

Tarief Vrijgezellenfeest Hunger games

Duur:    3 uur
Prijs:

Vanaf € 37,50 p.p. excl. 6% BTW (€ 39,75 p.p. incl. BTW) (v.a. 20 deelnemers)
Vanaf € 33,50 p.p. excl. 6% BTW (€ 35,51 p.p. incl. BTW) (v.a. 15 deelnemers)

Inclusief:    

Blikje drinken p.p. | Teamherkenning in Hunger Games thema | Prijs voor het winnende team

Gratis:    

Bij minimaal 15 betalende deelnemers doet de vrijgezel gratis mee!