Flintstone masterplan

Flintstone masterplan

Ga voor dit oergezellige arrangement en beleef een heerlijke dag! Teambuilding, strijd, maar ook fun zullen niet ontbreken. Bouw een gave flinstone mobiel, verdien credits met de Oer-battles, win de race met de flinstone mobiel, bied op attributen bij de Flintstone veiling en ben creatief in de Tour d'elegance...

Oeoeoeoerrrrr-gezellig!
Offerte aanvragen

Programma
3 uur. 

Oergezellig!
Het Flintstone masterplan is een oergezellige activiteit in het thema van de welbekende Flintstones. Jabadabadoeoeoeoeoeoe!!!

Ontwerp je eigen Flintstone mobiel
Het ontwerpen en bouwen van de Flintstone mobiel staat centraal. Wie bouwt de stevigste of origineelste mobiel?

Flintstone mobiel race
Na het bouwen zal de race tussen de teams starten… Welk team is oer-snel en wint de race?

Kies je favoriete oer-battles!
Om credits te verdienen voor de Flintstone veiling, zal er tussen de teams gestreden worden bij de oer-battles. Ga jij voor oerend hard of oer-gezellig? Ga voor de jacht-battle, mammoet-battle, kracht-battle of een oercreatieve-battle! Stel je eigen programma samen en kies je 3 oer-battles.

Flintstone veiling
Bij de veiling kunnen de teams attributen kopen om de Flintstone mobiel en de teamgenoten aan te kleden. Welk team zet zijn credits het slimste in en toont zich als ware Flintstones met Fred en Wilmaaaaaaa?

Tour d’elegance
Om het Flintstone masterplan tot een ware Flintstone topper te maken, zal elk team zich met hun Flintstone mobiel en aankleding tonen tijdens de tour d’elegance. Welk team is oer-creatief en wint de Tour d’elegance?


Tarief Flintstone masterplan

Duur:      2,5 a 3 uur.  
Prijs*: Vanaf € 33,50 p.p. excl. 6 % BTW (€ 35,51 p.p. incl. BTW).

 

*Prijzen zijn inclusief: Prijsuitreiking, teamherkenning in thema & een blikje drinken!