Fitt fun games

Fitt fun games

Een heerlijk laagdrempelig programma met een hoge dosis fun! Kies dit arrangement en ga voor ontspanning, plezier en een vleugje competitie! 

Een gezellige activiteit voor in de duinen, op het strand of op uw eigen locatie!

Offerte aanvragen

Fitt fun games
Duur: 1,5 uur.

Letterpakken spel 
De quizmaster stelt vragen waarop het team antwoord geeft door de letterpakken in de juiste volgorde te zetten. Zijn je teamgenoten snel genoeg in het vormen van het antwoord? Staan de letters goed? De tijd zal het leren…

Reuze jenga 
Stapelen maar! Haal blokken uit de toren en leg deze weer tactisch bovenop. Wie pakt het blok waardoor het evenwicht wordt verstoord? Welk team houdt de toren in balans en komt het hoogste?

Pictionary met het reuze potlood | Welk team kan door goede samenwerking de beste tekening maken? Welke opdracht wordt het snelst geraden? Het reuze potlood zorgt voor extra moeilijkheid en een ludiek tintje. Laat je creativiteit maar los!

Spijkerslaan met opbodquiz 
Een vraag heeft meerdere antwoorden. Wie biedt het hoogste en overtreft het bod van zijn concurrenten? Tijdsdruk speelt een kleine rol. Bod gehaald? Zorg dan dat je de spijker raakt, want de spijker die als eerste in het blok zit, is van het winnende team!

Estafette race 
Zet je teamgenoten op de goede plek, want snelheid, behendigheid en samenwerking komen samen. Kruip door de funslang, vlieg vooruit op het vliegend tapijt en zet je soepelste speler in bij het klomplopen. Competitie gegarandeerd!

Tarief Fitt fun games

Duur:      1,5 uur.
Prijs: Vanaf € 18,50 p.p. excl. 6% BTW (€ 19,61 p.p. incl. BTW).