ECO tour

ECO tour

Met de ludieke vervoersmiddelen cruiserbike, bikestepper, fiets en step verken je de omgeving. Dit in een speciaal duurzaam thema, met leuke opdrachten voor onderweg! Een gevarieerde en laagdrempelige activiteit voor diverse leeftijden!

Afwisseling, fun en beleving in een groen tintje! 

Offerte aanvragen

ECO tour
3 uur 

Op pad met 4 ludieke fietsen
Voertuigen Cruisertour

ECO tour
Met de ludieke vervoersmiddelen cruiserbike, bikestepper, fiets en step verken je aan de hand van een fotoroute de omgeving. De afwisseling in vervoersmiddelen zorgt voor een gevarieerde, laagdrempelige activiteit. Dit in een speciaal duurzaam thema, met leuke opdrachten voor onderweg.

MVO certificaat
Op pad met uitdagende en grappige ECO-opdrachten. Ga op zoek naar het antwoord en leg het vast met de fotocamera! Tijdens de ECO tour krijg je een speciale ECO-fun-rugzak mee met daarin de opdrachten en natuurlijk de fotocamera. Ga de uitdaging aan en ga voor het MVO-certificaat!

ECO-fun-rugzak
In de ECO-fun-rugzak zitten diverse opdrachten met een duurzaam tintje. Wie kent de feitjes van zonne-energie? Wie weet de ECO-spreekwoorden het beste te verbeelden? En wie herkent de ECO-logo's? In combinatie met een mooie tocht door bijvoorbeeld de Loonse en Drunense duinen is de ECO tour een groot succes voor diverse doelgroepen! Fun staat voorop!

Tarief ECO tour

Duur:        3 uur. 
Prijs: € 24,50 p.p. excl. 6% BTW (€ 25,97 incl. BTW).