CSI Noord-Brabant

CSI Noord-Brabant

Ga met je onderzoeksteam op ontdekking en ontrafel de crime scene. Check de visuele onderzoeksruimtes op je team-tablet, doe de opdrachten en ontrafel de hints.... Welk onderzoeksteam haalt de waarheid naar boven?

Een gave, vernieuwende activiteit voor bij een lunch, diner, borrel of feestavond! 
Offerte aanvragen

CSI Noord-Brabant

CSI, ofwel Crime Scene Investigation, vormt de basis voor een spannende, uitdagende en originele activiteit. Wat is er gebeurd met het slachtoffer? Ontdek jij alle hints tijdens de game? Weet jij de situatie te ontrafelen?

Teamwork  
De groep wordt verdeeld in onderzoeksteams. Vorm jij met je teamleden het beste onderzoeksteam? Samen werk je toe naar de beste ontrafeling van de crime scene. Bundel de krachten en ontcijfer de waarheid!

Visuele onderzoeksruimtes
Check met je team de visuele onderzoeksruimtes en ontdek de informatie over het moordwapen, de dader en het motief.

Tablet
Per team krijg je een tablet. Deze tablet zal het team door de visuele onderzoeksruimtes leiden. Weet jouw team de tablet goed in te zetten?

 

Competitie & teamopdrachten
Om de strijd tussen de teams aan te gaan, zijn er enkele teamopdrachten, zoals het chromosomenspel, de DNA-streng en het sectie-spel.

 

Hints
Tijdens de spelrondes probeer je de opdrachten zo goed mogelijk te volbrengen. Maar blijf goed opletten en ontdek de hints! Heb jij die ene belangrijke hint? Ben jij de andere teams te slim af en verdien jij die ene belangrijke hint?

Tarieven CSI Noord-Brabant

Duur:      2 uur  
Prijs: vanaf € 27,50 p.p. excl. 21% BTW (€ 33,28 p.p. incl. BTW)