Archery tag

Archery tag

Een gave nieuwe variant op het welbekende paintball, maar dan gaver! Bij Archery tag schiet je op elkaar met een echte pijl en boog. Gelukkig wel met een zachte foam-punt, dus van blauwe plekken geen sprake. Betreed het strijdveld in de bossen en ga samen met je teamgenoten op jacht!

Een stoer groepsuitje met familie of vrienden!Offerte aanvragen

Programma Archery tag
Duur: 1 uur

Archery tag is een gave nieuwe variant op het welbekende paintball, maar dan gaver! Bij Archery tag schiet je op elkaar met een echte pijl en boog. Gelukkig wel met een zachte foam-punt, dus van blauwe plekken geen sprake. Betreed het gave strijdveld in de bossen en ga samen met je teamgenoten op jacht!

Targets
De instructeur(s) zullen de schietmethode laten zien, waarna (na een paar pijlen oefenen) de strijd losbarst. Beide teams betreden het speelveld en proberen de targets aan de overkant te raken. Maaaaarrrr… zorg dat je de pijlen van het andere team ontwijkt. Ren door de bossen, kruip achter de bunkers en verschuil je achter de bomen… Weet jij je tegenstanders uit te schakelen en de targets te raken?

Teamwork
Bij Archery tag ga je echt met je teamgenoten op pad. Alleen kom je nergens. Welk team maakt het beste strijdplan en is het andere team te slim af? 

Archery tag is erg leuk om te combineren met handboog schieten! Leer verfijnd handboog schieten en ga op jacht tijdens het archery tag. Een mooie combi van focus en actie...

Tarieven Archery tag

Activiteit(en) Duur        Prijs    
Archery tag            1 a 1,5 uur        Vanaf € 16,50 p.p. excl. 6% BTW (€ 17,49 incl. BTW).   


Wil je een langer programma? Ga voor de Robin Hood games en combineer Archery tag met 2 schietsporten naar keuze!